Întâlnirile Automarket: te invităm să vezi cursa de Formula 1 de la Hungaroring la Stadio

de Daniel Popescu
Marti, 23.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Te invităm duminică, 28 iulie, cu începere de la ora 15:00, să vedem împreună Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei la Stadio Sports Bar din centrul Bucureştiului.

Cu trei săptămâni în urmă, echipa Automarket a lansat o provocare inedită prin care a întrebat fanii Formulei 1 dacă doresc să urmărească împreună Marele Premiu al Ungariei de la sfârşitul lunii iulie.

În urma feedback-ului pozitiv pe care l-am primit, am decis să organizăm o întâlnire cu ocazia cursei de la Hungaroring, în cadrul căreia fanii Marelui Circ să aibă oportunitatea să socializeze şi să-şi susţină favoriţii în drumul spre victorie.

Prin urmare, te invităm duminică, 28 iulie, cu începere de la ora 15:00, să vezi Marele Premiu de Formula 1 la Ungariei la Stadio Sports Bar, într-o atmosferă relaxată alături de numeroşi fani ai competiţiei.

IMPORTANT: Deoarece locurile sunt limitate, așteptăm confirmările voastre pe adresa de e-mail daniel.popescu@automarket.ro

Stadio Sports Bar este un local situat în centrul Bucureştiului, pe strada Ion Campineanu, numărul 11, sector 1. Poţi vedea localizarea exactă a localului şi pe harta Google Maps de mai jos:


View Larger Map

Comentarii (4)

  • Felicitari Automarket pentru initiativa.

    O sa fiu alaturi de voi cu inima si cu sufletul alaturi de Ferrari.

    Din Suedia cu prietenie
    6 4
  • Foarte faina initiativa. Pentru cei din Iasi, va astept in Corner Bar!
    7 2
  • Budapesta mai aproape. Plus ca acolo e "circul". Distractie sa aveti.
    9 2
  • Daniel, se poate publica o lista cu cei acceptati (si confirmati) la eveniment? Multumesc!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru