Jersey City ar putea gazdui o cursa de F1 in SUA

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Bernie Ecclestone a propus ca Jersey City sa gazduiasca Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii incepand din sezonul 2012.

Planurile pentru revenirea Statelor Unite ale Americii in calendarul competitional prind din ce in ce mai mult contur, dupa ce reprezentatii din Jersey City au confirmat ca au fost abordati de Bernie Ecclestone pe aceasta tema.

Jersey City este situat la mai putin de doi kilometri de cartierul Manhattan din New York, ceea ce confirma astfel planurile lui Ecclestone de a organiza o cuirsa in celebra metropola americana.

Reprezentatii Jersey City au dezvaluit deja punctele esentiale ale planului, circuitul urmand sa fie localizat intr-un parc asemanator cu cel de la Albert Park, care gazduieste Marele Premiu al Australiei. De asemenea, cursa ar urma sa aiba loc la lumina reflectoarelor, in ciuda faptului ca in acest caz ora de desfasurare pe continentul european ar fi 3 sau 4 dimineata, cand audienta ar fi foarte scazuta.

Proiectul prevede gazduirea Marelui Premiu al Statelor Unite ale Americii timp de 5 ani in perioada 2012-2016, iar principalele caracteristici ale circuitului sunt evidentiate in fotografia atasata acestui articol.

Via | Joe Saward

Comentarii (1)

  • Cine mai lipseste?
    Jersey City? WTF!!!???
    Mosu a luat-o rau pe aratura! Mai lipseste o cursa in Nepal, una in Sahara si alta pe gheata de la Polul Sud si avem curse peste tot!
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru