Jersey City renunta la cursa de F1 din SUA

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.05.2010
Jersey City a anuntat ca renunta la planurile pentru a gazdui o cursa de Formula 1 in Statele Unite ale Americii.

La numai o zi dupa ce Jersey City si-a anuntat in mod oficial candidatura pentru a gazdui Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii incepand din sezonul 2012, primarul din acest district a renuntat la plan, considerand ca proiectul unei curse stradale in jurul unui parc nu este unul fezabil.

“Dupa ce am evaluat propunerea, am ajuns la aceeasi concluzie. Acest tip de eveniment nu se potriveste pentru Liberty State Park (n.r - parcul in care urma sa fie construit circuitul). Vrem sa atragem evenimente nationale si internationale in orasul nostru, dar trebuie sa ne asiguram ca acestea sunt potrivite si ca vor avea un impact minim asupra calitatii vietii din comunitatea noastra”, a declarat Jerramiah Healy, primarul din Jersey City.

Vestea a fost primita cu caldura de un grup care anuntase chiar in cursul acestei zile ca este impotriva organizarii unui Mare Premiu de Formula 1 in zona. Cursa de la Jersey City urma sa se desfasoare la lumina reflectoarelor in perioada 2012-2016.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru