Jocul F1 2021 a fost lansat oficial cu o nouă poveste și un mod „Carieră” extins

de Alexandru Monenciu
Vineri, 16.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Codemasters și Electronic Arts au lansat oficial jocul F1 2021. Acesta va fi disponibil la nivel global pe Playstation 4 și 5, Xbox Series X/S, Xbox One și PC via Steam

F1 este jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1. Ediția din 2021 este dezvoltată tot de Codemasters, dar pentru prima oară din 2003 (F1 Career Challenge) va fi publicată de Electronic Arts prin divizia EA Sports.

F1 2021 tocmai a fost lansat oficial și le dă ocazia jucătorilor să concureze cu echipele și piloții din actualul sezon de Formula 1. Mai mult, dezvoltatorii vor introduce trei noi circuite, sub formă de conținut gratuit post-lansare. Este vorba despre Portimao, Imola și Jeddah.

Lista cu noutăți include o nouă poveste în modul Story, denumită Braking Point. Aici, jucătorii vor experimenta campionatul de Formula 2 și mai apoi vor progresa în Formula 1. Mai mult, vor putea experimenta stilul de viață atât pe circuit, cât și în afara lui.

Modul Carieră a fost extins cu opțiunea pentru doi jucători. Aceștia pot juca în tandem, fie în echipă (online), fie concurând unul contra celuilalt în cadrul unor curse desfășurate simultan.

Tot în modul Carieră, jucătorii vor găsi opțiunea Real-Season Start care permite începerea carierei în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

F1 2021 va putea fi jucat pe Playstation 4 și 5, Xbox One, PC (via Steam) și pentru prima oară pe Xbox Series X/S.

via Codemasters

Comentarii (18)

  • GrosJan
    Electronic Arts lucra atunci cu ISI care avea si are unul dintre cele mai bune motoare fizice pentru simulare. F1 Challenge 2003 e simulator. Ce ofera astazi Codemasters si EA sunt simple jocuri (nu sunt simulatoare).
    Din pacate pilotii de simulator inca trebuie sa se multumeasca cu masini de F1 simulate insa cu denumiri neoficiale, oferite de simulatoare adevarate.
    4 0
  • Marius
    Jocul nu a fost lansat, oficial doar un trailer.
    6 0
  • Cristi
    Greu de crezut ca Automarket, de la abandonul lui Alonso cu punga de mancare, nu a putut publica nici un articol, cu adevarat despre formula 1. Chiar nu ati avut nimic interesant? Ati gasit doar lansarea unui joc? Nu tu programare curse, clasamente, stiri adevarate si cu adevarat interesante pt fanii F1.
    18 0
  • @Cristi - da, total dezamagitoare atitudinea Automarket vis-a-vis de motorsport in general, nu doar de F1. Ciudat ca au o sectiune, denumita "Motorsport" dar ultimele stiri pot fi considerate antice...in schimb vin cu o stire despre jocuri video

    @Automarket - WTF???
    11 0
  • mobius
    In mod obisnuit aveam stiri in timp realdespre evenimentele din f1. Constat cu dezamagire ca stirile nici macar in doua saptamani nu au fost actualizate. Unde sunt informatiile despre antrenamente si calificari? Calendarul f1 l-am gasit cu greu pe alte surse, etc... De ce oare in loc sa imbunatatim lucrurile le facem mai complicate si mai de neanteles. Poate gresesc si doar eu nu gasesc informatiile specifice momentului.
    7 0
  • Daca sf'lui Daniel nu-i pasa de site, ce va pasa voua? Gasiti info in alta parte.
    5 1
  • @Cristi, o fi fost plătit pentru a face publicitate la joc și a hotărât să nu refuze oferta.
    4 0
  • Rising Dragon
    Sectiunea de F1 a murit de ani buni, cred ca sunt doi-trei care se tot cearta intre ei, oricum discutii interesante nu mai sunt de peste sase ani, pe aici. Sectiunea de F1 a murit de mult, macar s-o scoata de tot...
    5 1
  • Ati prins ideea, daca vreti stiri trebuie sa platiti.
    2 0
  • @..., nu-i chiar așa!
    Nu prestezi serviciile cum trebuie= îți pătezi imaginea în fața urmăritorilor;
    Ți-ai pătat imaginea în fața lor= scade randamentul în fața lor;
    Ți-ai stricat randamentul= scade numărul celor ce-ți vizitează pagina;
    Scade numărul acestora= dai dovadă că ai o pagină de 2 bani, puțin cunoscută și vizitată;
    Rezultatul: firmele renunță la tine, apelează la alți administratori ai diverselor site-uri mult mai căutate/accesate și preferă să-i plătească pe aceștia pentru diverse publicații care ar ajuta la creșterea anumitor vânzări/prestări de servicii venite din partea acelor firme.

    P.S. Mesajul meu către adm.este: chiar și unde-i pământ roditor (în cazul lui- bibilică la cap) iarba nu crește fără ploaie (mă refer la noi și alți vizitatori ai acestui site).
    7 0
  • Costel
    D-le Monenciu,
    sper sa-mi permiteti sa refuz pe moment recomandarea dvs, virtualul Marelui Circ, si sa atac frontal crunta realitate a Formulei Unu.......

    turul de pole al monopostului44 la Imola 2021 este profund neregulamentar!!!

    https://youtu.be/HGeIRbM0mec

    se vede si de pe Selena faptul ca monopostul44 se afla cu toate cele 4 roti in afara circuitului in Acque minerali(0:58), in Variante alta(1:07), dar si in Rivazza(1:19)!

    rusine Michael Masi!

    rusine FIA!
    10 5
  • Tot ce ai indrugat tu acolo avea sens daca administratorul considera ca merita efortul. Se pare ca nu merita. Banii din reclame vin de pe alte sectiuni asle site-ului. Tu daca mai vrei ceva trebuie sa platesti.

    Gata. S-a inchis pravalia.
    MOVE ALONG PEOPLE!
    2 0
  • Fraților, ăsta zici că e în carantină așa că fiind sătul de jocurile lui la propiu și la figurat îmi îndrept atenția către un alt site, cel al postului tv unde poți și urmări cursa. Acolo știrile-s la minut, mulți fani cu propriile lor comentarii...
    Adios Automarket iar vouă, celorlalți, vă doresc toate cele bune!
    7 1
  • fix asa zici si eu, oricum formula1, motorsport si alte cele erau de baza cand cautam ceva, sa vezi ce sterge comentariul
    5 0
  • Oricum tras de par acccidentul dintre Bottas si Russell, teatru mai mare ca asta...doar pentru ce Lewis au gresit-o flagrant de data asta...ce teatru intre cei 2, intra Williams in depasirea unui monopost cu 3 clase peste...si ratonul de Bottas de parca nu ar stii ce se intampla, il acroseaza pe George. Ce teatrudupa crosaj, ala nervos, alalalt speriat, bai ma lasi... de vreo 2-3 ani, Bottas e activat doar ca e nevoie de el, sa il tina pe Vettel, pe Kimi, ca sa castige Lewis. Teatrul de acum imi aduce aminte de Singapore cand un junior cu nume mare, face accident pt Alonsita.
    7 1
  • ce revenire spectaculoasa pentru Mclaren cu motor Mercedes, in alta era...e si meritul lor ca s-au adaptat atat de repede la motorul respectiv, oricum erau in tren ascendent de anul trecut, nu stiu ce o fi fost in capul lui Sainz de a plecat de la ei...banii si dorinta de a fi la echipa de uzina...
    2 0
  • Mclaren era tot acolo si anul trecut. Locul 3 adica.
    1 0
  • Toto s-a inspirat din manevra lui Briatore. Șobolan mafiot, mai ales că nu era nevoie. Cu mașina pe care o are nu poate pierde titlurile. Flavio Briatore trebuia să învingă mașini mai performante din acest motiv a trișat. Tot trișor rămâne, dar ăsta de acum e „Șobolan trișor”. Hai lol contrazice-mă!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru