Kobayashi a găsit sponsori pentru 2013: "Sunt încrezător că voi rămâne în F1"

de Daniel Popescu
Joi, 01.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kamui Kobayashi a dezvăluit că este în negocieri avansate cu mai mulţi sponsori pentru a obţine finanţarea de care are nevoie pentru a rămâne în Formula 1.

Kamui Kobayashi a dezvăluit recent că prezenţa sa în Formula 1 în sezonul 2013 este condiţionată de găsirea unor resurse financiare, lucru care a pus în pericol cariera japonezului.

Situaţia sa s-a complicat după ce Sauber a confirmat miercuri semnarea unui contract cu Nico Hulkenberg, însă Kobayashi este încrezător că va rămâne în Formula 1 şi anul viitor, fie la echipa elveţiană, fie la altă echipă.

"Trebuie să muncim din greu pentru a obţine un loc pentru anul viitor, dar sunt destul de încrezător. Trebuie să ne concentrăm pe ultimele trei curse, dar nu avem prea multe opţiuni pentru anul viitor, aşa că aceasta este o altă mare problemă. Voi încerca să mă concentrez pe amândouă în acelaşi timp, pentru rezultate şi pentru a obţine un loc la altă echipă sau în aceeaşi echipă, nu ştiu", a declarat el.

Urmareste Automarket
Japonezul a dezvăluit că optimismul său este generat de negocierile purtate cu mai multe companii din ţara sa natală, discuţiile fiind accentuate de podiumul obţinut la Suzuka.

"Cred că după Suzuka Japonia a devenit mai interesată de sporturile cu motor.

Dacă avem ceva mai mult timp cred că putem găsi mai mulţi sponsori din Japonia şi după Suzuka am fost în contact cu mai multe companii. Este dificil, pentru că nu am decis echipa şi nu cunosc bugetul necesar. Este un moment foarte dificil, dar cred că putem găsi câţiva sponsori şi cu siguranţă există semne bune după Suzuka", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Pacat de el.
    Chiar a avut in ultimul an curse destul de bune.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru