Kobayashi anticipează progrese pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.12.2011
Kamui Kobayashi este optimist că va înregistra progrese pe parcursul sezonului 2012, întrucât a învăţat multe lucruri pe parcursul acestui an.

Kamui Kobayashi nu a reuşit să iasă în mod special în evidenţă în acest sezon, întrucât Sauber a avut parte de un sezon relativ modest, în special în a doua jumătate a anului.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi piloţi din tânăra generaţie, japonezul este încrezător că anul viitor va înregistra progrese, mai ales că a căpătat experienţă în privinţa utilizării noilor pneuri Pirelli.

"Cu siguranţă (n.r - acest sezon) nu a fost uşor pentru mine. A trebuit să-mi îmbunătăţesc performanţele în multe zone. Nu numai în privinţa pilotajului, ci şi în luarea deciziilor cu inginerii. Faptul că am avut o nouă înţelegere pentru noile pneuri Pirelli, care au fost diferite comparativ cu ce am avut înainte, a fost o provocare pentru mine."

"A fost important să aflu ce este cel mai important pentru cursă şi cum să gestionez calificările. A fost o mare diferenţă de performanţă intre sâmbătă şi duminică. Cred că am reuşit să înţeleg multe lucruri pe parcursul acestui sezon şi am o imagine mai clară pentru anul viitor", a declarat japonezul.

Kobayashi va rămâne la Sauber şi în sezonul următor şi va face din nou pereche cu mexicanul Sergio Perez.

Via | Sauber

Taguri: Kobayashi, Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru