Kobayashi invită victimele cutremurului din Japonia la cursa de la Suzuka

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.09.2011
60 de persoane afectate de cutremurul din Japonia din 11 martie au fost invitate de Kamui Kobayashi să asiste la cursa de la Suzuka.

Kamui Kobayashi a anunţat o nouă iniţiativă prin care speră să aducă zâmbetul pe buzele celor care au avut de suferit în urma cutremurului din Japonia din 11 martie.

Pilotul echipei Sauber a anunţat marţi că a invitat un grup de 60 persoane format din copii şi părinţii lor care să asiste la Marele Premiu al Japoniei din 9 octombrie.

"Sper ca aceşti copii să aibă un weekend plăcut. Voi avea grijă ca cineva să se ocupe de transport, cazare şi celelalte. Voi fi mândru de ei când vor spune lumii cât de recunoscătoare este Japonia", a declarat niponul.

Copiii fac parte din corul MJC Ensemble, care cântă de regulă în oraşul Minami-Soma din prefectura Fukushima, afectată puternic de cutremurul din luna martie. În plus, cu ocazia cursei de la Suzuka, Sauber va purta din nou pe monopost un mesaj în limba japoneză care înseamnă "fie că rugăciunile noastre să ajungă la oamenii din Japonia".

Via | Sauber

Taguri: Kobayashi, Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru