Kristensen va superviza comisarii de cursa de la Melbourne

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.03.2010
FIA a anuntat ca Tom Kristensen, de 8 ori castigator al cursei de la Le Mans, va superviza activitatea comisarilor de cursa de la Marele Premiu al Australiei.

Incepand din acest sezon, activitatea celor trei comisari de cursa de la fiecare Mare Premiu de Formula 1 este supravegheata de un fost pilot profesionist, scopul FIA fiind acela de a imbunatati calitatea deciziilor din timpul curselor.

Dupa ce Alain Prost a inaugurat sistemul in Bahrain, a venit randul lui Tom Kristensen sa fie repartizat ca supervizor, de data aceasta pentru Marele Premiu al Australiei. Danezul a castigat de 8 ori celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans si a concurat in Campionatul German de Turisme in perioada 2004-2009.

Printre ceilalti piloti care ar putea deveni supervizori in urmatoarele curse se numara Nigel Mansell, Damon Hill, Johnny Herbert sau Alexander Wurz.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru