Kubica a efectuat un nou test pentru Williams: britanicii continuă evaluările pentru noul coechipier al lui Stroll

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a avut o nouă zi "productivă" de teste pentru Williams, în contextul în care echipa britanică analizează cine este pilotul potrivit să concureze alături de Lance Stroll în sezonul 2018.

Robert Kubica a participat marți la o nouă sesiune de teste cu Williams, de data aceasta pe circuitul de la Hungaroring. Echipa britanică a menționat într-un comunicat de presă că polonezul a avut parte de o zi "productivă", însă nu a menționat niciun fel de detalii cu privire la performanțele sale.

În plus, Kubica a participat și la o sesiune în simulatorul echipei. Noul test a venit la numai 6 zile de la precedenta evaluare de la Silverstone și are rolul de a ajuta Williams să aleagă numele coechipierului lui Lance Stroll pentru sezonul următor. Britanicii afirmă că își "continuă evaluările", în condițiile în care pe listă se mai află Paul di Resta și Pacal Wehrlein.

De asemenea, echipa nu exclude varianta de a-i prelungi contractul lui Felipe Massa pentru încă un sezon. De altfel, brazilianul a avut o ieșire dură în presă cu numai câteva zile în urmă, când a afirmat că Williams ar face o greșeală dacă l-ar îndepărta de la echipă.

"Este frustrant că echipa încearcă să meargă într-o direcție care poate fi mult mai proastă decât dacă linia de piloți rămâne la fel.

Sincer să fiu, fac o treabă foarte bună. Dacă echipa schimbă ceva, ar putea plăti mult mai mult decât îi costă să mă păstreze pe mine. Echipa știe de ce sunt capabil", a precizat el atunci.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • Nu stiu daca Williams face o alegere buna. Kubica deși e un pilot excepțional , nu stiu daca mai poate să facă o cursă sau un sezon cap - coada. El practic conduce intr-o mana. Îl atacam pe Masa zilele trecute dar am ajuns la concluzia că este foarte normal si natural să te simți frustrat în momentul în care ești înlocuit de un pilot care nu a mai fost în F1 de 7 ani și care nu mai poate conduce la capacitate maximă. E umilinta cea mai mare pe care a incasat-o Massa în întreaga lui cariera. " Felipe , Fernando is faster than you! " e o picătură intr-un pahar de apă pe lângă chestia asta.
    11 4
  • Nu prea am incredere in Kubica.Adica chiar daca se va adapta complet cu noua masina nu-l vad facand treaba mai buna decat Massa deci nu merita riscul macar asa din respect pentru brazilian care a facut si face destule pentru ei.Cel mai bine sa-i mai prelungeasca contractul lui Felipe.Frustrant este ca unul care vine cu geanta de bani si cu o licenta de pilot are volanul asigurat in cel mai mare campionat de motorsport din lume.Strool e rapid dar nu e de ajuns. Wehrlein ar merita un loc la Wiliams si daca ar fi sa nu-l mai tina pe Massa el ar merita sa-i ia locul.Daca Wiliams scoate un monopost de TOP 3 la anul Wehrlein ar deveni rapid un pliot de top si l-ar pune grav sub anonimat pe micutul $trool.Dar repet cel mai bine sa mai mearga macar un an cu aceasi linie de piloti ca nu Massa e ,,buba,, si celalalt.
    6 5
  • Lance nu are fata de F1. Si cele mai mari critici le primește de la conaționalul lui Jacques Villeneuve , care știe ce spune . Plus ca i-a fost interzis să mai viziteze garajul Williams . Oare de ce , mă întreb eu ? De când a preluat Claire Williams echipa parcă se duc din ce în ce mai la fund. Anul asta se împlinesc 20 de ani de când nu au mai luat un titlu , culmea castigat chiar de detestatul Villeneuve. Își jignesc valorile în detrimentul banilor unui anonim si asta mi se pare foarte grav.
    8 1
  • Daca nu ma insel si Di Resta a testat ieri pentru Williams, cred in Ungaria.
    1 0
  • Massa si Kubica au amintiri comune ...
    http://www.mojvideo.com/video-massa-vs-kubica-fuji-2007/410841cb4cb610045d57
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru