Kubica confirmă că a testat în simulatorul F1 al lui Mercedes

de Daniel Popescu
Luni, 29.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a confirmat că a efectuat teste în simulatorul Mercedes de Formula 1, însă a refuzat să ofere orice alte informaţii suplimentare.

Presa internaţională a dezvăluit săptămâna trecută că Robert Kubica a participat la mai multe sesiuni de teste în simulatorul echipei Mercedes din localitatea britanică Brackley.

Mercedes nu a dorit să comenteze informaţiile, însă acestea au fost confirmate de polonez pentru publicaţia Autosport în timpul Raliului Azore din Campionatul European de Raliuri.

"Pot spune că da, am fost acolo. Dar nu pot spune de câte ori am fost sau câte tururi am facut. Dar există acest zvon despre care pot să spun că da, am fost în simulatorul Mercedes în trecut", a declarat el.

Urmareste Automarket
Zvonurile iniţiale au fost alimentate de declaraţia unui membru al unei echipe de Formula 1 care l-a văzut pe Kubica pe aeroportul londonez Heathrow.
Întrebat dacă va mai efectua teste în similator în viitor, polonezul a fost însă evaziv în declaraţii.

"Poate, nu ştiu. Dar nu mă duc la Mercedes de fiecare dată când cineva mă vede la Heathrow. Sunt la Heathrow din diverse alte motive, nu trebuie să aibă întotdeauna legătură cu asta", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru