Kubica: "Pentru a reveni în F1 am nevoie de o nouă operaţie"

de Daniel Popescu
Luni, 20.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a dezvăluit că ar trebui să suporte o nouă operaţie pentru a putea spera să revină în Formula 1, însă programul încărcat din raliuri l-ar putea împiedica să facă acest lucru.

Dacă decid să încerc să revin va trebui să fac o nouă operaţie în această iarnă şi apoi, poate cu ajutorul medicilor şi cu ceva noroc, va fi posibil.

Robert Kubica
Pilot M-Sport
Robert Kubica nu este pregătit să renunţe la visul de a reveni în Formula 1, în ciuda accidentului suferit într-un raliu în februarie 2011 în urma căruia s-a rănit grav la braţul drept.

Polonezul a dezvăluit că ar putea deveni apt pentru Marele Circ, însă numai dacă va suporta o nouă operaţie. Chiar şi în cazul unei operaţii reuşite, revenirea sa ar fi însă incertă.

"Ar fi un vis să revin în Formula 1, dar trebuie să rămân realist. Dacă decid să încerc să revin va trebui să fac o nouă operaţie în această iarnă şi apoi, poate cu ajutorul medicilor şi cu ceva noroc, va fi posibil", a declarat el.

Totuşi, decizia depinde şi de programul pe care îl va avea Kubica. Polonezul concurează în Campionatul Mondial de Raliuri până în luna noiembrie, iar următorul sezon începe în ianuarie, astfel că este dificil să găsească un moment oportun pentru o astfel de operaţie, în urma căreia ar avea nevoie şi de o pauză.

"Braţul şi mâna sunt în regulă.

Din punct de vedere al mobilităţii există unele îmbunătăţiri. Din punct de vedere al limitărilor este în mare parte la fel. Aşa că trebuie să fac încă o operaţie şi există posibilităţi în acest sens, dar este un sezon strâns, sunt multe raliuri şi vorbim despre evenimente lungi", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru