Kubica si Liuzzi intaresc speculatiile pentru Monza

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.09.2009
Robert Kubica si Vitantonio Liuzzi si-au anulat participarea la o cursa de karting, sporind astfel speculatiile ca urmeaza sa concureze la Monza pentru Ferrari si, respectiv, Force India.

In asteptarea unui anunt oficial legat de pilotul care va concura alaturi de Kimi Raikkonen in Marele Premiu al Italiei, presa internationala continua sa speculeze pe seama potentialilor inlocuitori ai lui Luca Badoer.

De data aceasta vorbim despre Robert Kubica si Vitantonio Liuzzi, care si-au anulat in ultimul moment participarea la o cunoscuta cursa de karting programata in acest weekend.

Pilotul echipei BMW-Sauber a justificat decizia prin anumite probleme personale, insa presa speculeaza ca polonezul urmeaza sa isi ia masurile pentru scaunul monopostului Ferrari pe care ar urma sa il piloteze la Monza.

Pe de alta parte, aceasta ipoteza vine in contradictie cu decizia similara luata de Liuzzi, presa speculand in acest caz ca italianul isi va lua masurile pentru scaunul monopostului Force India pentru a-l inlocui pe Giancarlo Fisichella, despre care se vehiculeaza ca va concura tot pentru Ferrari in acest final de sezon.

Un raspuns la aceste speculatii este asteptat astazi, cand Ferrari ar trebui sa anunte noul coechipier al lui Kimi Raikkonen pentru Marele Premiu al Italiei.

Via | KartLink.com | Karting1.co.uk

Comentarii (3)

  • coechipierul lui..........
    Misto gluma cu, coechipierul lui Badoer!!!!!!!!!!
    0 0
  • tareee
    da! super tare ... coechipierul lui Bdoer :)))
    0 0
  • pleaca Kimi?
    OMG. :p
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru