Kubica, tentat să revină într-o competiţie pe circuit în 2016

de Daniel Popescu
Marti, 14.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica va decide până la sfârşitul lunii august dacă va continua participarea în Campionatul Mondial de Raliuri îşi în 2016 sau dacă va reveni într-o competiţie pe circuit.

Esential 2013 este sezonul in care Robert Kubica a debutat in WRC
8 este cel mai bun rezultat obtinut de Robert Kubica in 2015 (Raliul Poloniei)
Robert Kubica este în prezent la al treilea sezon în Campionatul Mondial de Raliuri, însă dificultatea de a concura cu propria sa echipă îl determină să fie circumspect cu privire la şansele de a rămâne în competiţie şi anul viitor.

Pilotul polonez a admis că până la sfârşitul lunii august vrea să ia o decizie finală cu privire la viitorul său, iar principala sa nemulţumire este imposibilitatea de a efectua teste pentru etapele de WRC.

"Trebuie să începem foarte curând să ne gândim la anul viitor. Nu vreau să fiu din nou în această situaţie. Nu este uşor să vin la raliuri fără teste şi fără să ştiu ce se întâmplă. Trebuie să vedem ce este posibil. Nu sunt în măsură să concurez de la egal la egal.

Încă sunt pilot de curse şi încă gândesc ca un pilot de curse", a declarat el.

Marcin Czachorski, coordonatorul lui Kubica, a dezvăluit că polonezul a primit deja câteva propuneri interesante de a reveni în competiţiile desfăşurate pe circuite.

"Există câteva opţiuni la care trebuie să ne gândim pentru anul viitor, inclusiv câteva propuneri interesante pentru a reveni în curse. Dar Kubica are dreptate că trebuie să luăm o decizie rapidă, cred că până la sfârşitul lunii august", a explicat el.

Anterior, Kubica a exclus o revenire în Formula 1 din cauza mobilităţii reduse a braţului din cauza accidentului suferit în raliuri în februarie 2011. Totuşi, el ar putea concura în competiţii pe circuite precum Campionatul German de Turisme sau Campionatul Mondial de Turisme.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru