Lauda neagă înlocuirea lui Brawn la Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 30.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda a exclus ipoteza potrivit căreia îl va înlocui pe Ross Brawn la conducerea echipei Mercedes, insistând că are o relaţie bună cu britanicul.

Niki Lauda a început oficial noul job de preşedinte fără rol de execuţie pe care îl are la Mercedes AMG. Triplul campion mondial a fost angajat pentru a asigura o mai bună colaborare intre echipa Mercedes cu sediul la Brackley şi sediul central al constructorului german de la Stuttgart.

Acesta afirmă că vrea să înţeleagă problemele pe care le are Mercedes cu dezvoltarea monopostului, în contextul în care echipa nu reuşeşte să devină o forţă în Formula 1 la trei ani de la preluarea acesteia de către constructorul german. "Jobul a început deja. Am multe contacte cu Ross Brawn şi vreau să învăţ care sunt problemele", a declarat el.

Urmareste Automarket
Presa internaţională a speculat că Lauda l-ar putea înlocui la un moment dat pe şeful Ross Brawn la conducerea echipei, întrucât această măsură ar avea potenţialul de a impulsa echipa să aibă mai mult succes.
Austriacul a negat însă vehement această ipoteză.

"Nu s-a discutat niciodată despre aşa ceva. Brawn nu a fost şi nu va fi niciodată în pericol. El este şeful. Eu sunt doar şeful consiliului. Trebuie doar să mă uit şi să întreb care sunt punctele forte şi punctele slabe", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (3)

  • @lauda
    Asa a negat si ca a incercat sa-l convinga pe Hamilton sa semneze cu Mercedes....
    12 0
  • GrosJan
    asa sunt eu un imbecil cu un mare UPDATE:sunt si PROST!
    2 1
  • GrosJan, dati o palma
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru