Lauda neagă oferta primită de la Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 25.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda a negat speculaţiile potrivit cărora a primit o ofertă din partea Mercedes pentru a ocupa o funcţie în conducerea echipei.

Presa britanică a dezvăluit marţi că triplul campion mondial Niki Lauda a primit o ofertă din partea celor de la Mercedes pentru a ocupa un rol în conducerea echipei dacă va reuşi să-l convingă pe Lewis Hamilton să părăsească McLaren.

Austriacul, care a gestionat negocierile dintre Mercedes şi Bernie Ecclestone pentru semnarea noului Acord Concorde, a negat însă speculaţiile şi afirmă că nu a primit nicio ofertă concretă.

"Nu mi s-a cerut nimic. Ar fi o greşeală să spun ceva pentru că nu mi s-a spus despre asta. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să ajut Mercedes cu discuţiile pentru Acordul Concorde, şi asta doar pentru a armoniza relaţiile dintre cele două părţi", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Astfel, Lauda a negat inclusiv faptul că a fost mandatat de Mercedes să negocieze recrutarea lui Hamilton de la McLaren.
Presa internaţională speculează însă că Mercedes pregăteşte o restructurare majoră a departamentului tehnic şi că Lauda face parte din aceste planuri, fără însă să menţioneze ce rol ar putea juca austriacul în cadrul echipei.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • "Laudă neagă oferta primită de la Mercedes". Laudă :))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru