Lauda speră ca Mercedes să câştige titlul în cel mult doi ani

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda şi-a stabilit ca obiectiv personal câştigarea titlului mondial cu Mercedes în următorii doi ani, însă evită să facă predicţii pentru sezonul 2014.

Obiectivul meu personal este să se întâmple în următorii doi ani. Este un obiectiv dificil, dar aşa ar trebui să fie.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
Niki Lauda este încrezător că Mercedes va continua să înregistreze progreseze în viitorul apropiat şi că va începe cu dreptul noua eră a motoarelor turbo V6 de 1.6 litri.

După ce echipa germană a obţinut anul trecut locul doi în clasamentul constructorilor, Lauda şi-a stabilit ca obiectiv personal ca Mercedes să se încoroneze drept campioana mondială în următorii doi ani.

"Vrem să fim campioni cât mai curând posibil. Nu pot să spun dacă se va întâmpla în acest an sau nu. Obiectivul meu personal este să se întâmple în următorii doi ani. Este un obiectiv dificil, dar aşa ar trebui să fie", a declarat preşedintele Mercedes pentru publicaţia germană Kleine Zeitung.

În schimb, Lauda evită să facă predicţii cu privire la performanţele pe care Mercedes le poate obţine în acest an şi spune că abia la finalul testelor prematoare noului sezon va putea emite o opinie în acest sens.

"Jerez a fost un test pentru motoare, iar acum încep adevăratele pregătiri.

După a doua săptămână petrecută în Bahrain vom putea citi mai multe, dar până atunci nu este numai dificil, ci şi fără rost. Testezi pentru a identifica probleme. În primele cinci, şase curse fiabilitatea va fi cuvântul cheie, iar cel care va fi cel mai bine pregătit va fi în frunte", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (3)

  • Ha,ha,ha...
    Aviz pt."fanul" McLaren nu stiu cum,asa se privesc testele,sau asa o fac cei ce se pricep sau cei ce au cat de cat discernamant:

    "După a doua săptămână petrecută în Bahrain vom putea citi mai multe, dar până atunci nu este numai dificil, ci şi fără rost. Testezi pentru a identifica probleme." (via Lauda).

    P.S.cum de nu esti acolo,parca se bateau echipele pe "geniul" tau in F1 ?!? Sau dintre toate echipele,numai McLaren nu avea nevoie de tine?! :)))))))
    5 2
  • mirel_f1
    bafta au potential
    1 0
  • acum e momentul si pentru Ferrari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru