Loeb renunta la cursa de F1 de la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.10.2009
Sebastien Loeb a decis sa nu concureze pentru Toro Rosso in Marele Premiu de F1 din Abu Dhabi, considerand ca aceasta experienta ar fi prea riscanta.

Sebastien Loeb a afirmat in mai multe randuri ca isi doreste sa concureze in Formula 1 la ultima cursa a sezonului de pe noul circuit de la Abu Dhabi. Cvintuplul campion mondial din WRC primise inclusiv acordul echipei Citroen, pentru care concureaza in Campionatul Mondial de Raliuri.

Cu toate acestea, francezul a decis marti sa renunte la planurile sale de a concura in Formula 1, considerand ca actiunea ar fi prea riscanta. Informatia a fost dezvaluita de postul francez de radio Europe 1, insa nu a fost confirmata oficial de Loeb.

Decizia surprinzatoare a francezului vine in contextul in care acesta a testat recent un monopost de GP2 la Jerez fara sa inregistreze performante deosebite, pilotul declarand la vremea respectiva ca evaluarea nu reprezinta un test pentru o cursa de Formula 1.

Loeb este implicat direct in lupta pentru titlul mondial in WRC, fiind la un singur punct in spatele lui Mikko Hirvonen inaintea ultimei etape ce va avea loc in acest weekend in Marea Britanie.

Via | Europe 1

Taguri: F1, Loeb, Toro Rosso, debut

Comentarii (2)

  • Loeb si F1
    Cu toata experienta sa, in F1 nu ar depasi performanta lui Fisi la Ferr, asa ca nu vad de ce este penalizat Toro Rosso ...
    0 0
  • CLASAMENTUL
    Nu-i gresit clasamentul (locurile 3 si 9) ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru