Lola renunta la participarea in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Lola Racing a confirmat miercuri ca si-a retras cererea de inscriere in sezonul 2010 al Formulei 1, dupa ce nu s-a numarat printre echipele admise pe lista provizorie a FIA din 12 iunie.

FIA a publicat pe 12 iunie lista provizorie a echipelor inscrise pentru sezonul urmator, una dintre surprize fiind neinluderea celor de la Lola in randul celor trei noi echipe acceptate.

Totusi, FIA a solicitat constructorului britanic sa ramana in cursa pentru un loc pe grila de start in sezonul 2010, in contextul in care mai multe echipe ameninta ca se vor retrage din competitie.

Cu toate acestea, Lola a decis miercuri sa isi retraga cererea de inscirere, fara sa ofere amanunte despre motivele care au condus la aceasta decizie.

"Lola F1 Team a avertizat astazi FIA ca decide sa isi retraga inscrierea pentru sezonul 2010 al Formulei 1. S-au realizat investitii financiare semnificative pentru producerea monopostului pentru sezonul 2010, iar FIA a solicitat echipei sa ramana in stand-by pentru o posibila intrare viitoare. Lola F1 Team a multumit FIA pentru ca a luat serios in considerare inscrierea echipei pentru sezonul 2010. Niciun alt comentariu nu va fi facut", se precizeaza in comunicatul de presa al Lola Racing.

Decizia celor de la Lola vine cu numai doua zile inainte de termenul limita impus de FIA echipelor FOTA pentru a renunta la conditiile pentru inscrierea in sezonul viitor.

Via | Lola

Taguri: FIA, Lola, inscriere

Comentarii (1)

  • Gertrude
    wjyXONgUFevqvtbR
    A good many valubaels you've given me.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru