Programele Rabla Clasic și Rabla Plus: noua sesiune de înscriere va începe în 13 mai

de Alexandru Monenciu, Foto:Depositphotos.com
Marti, 10.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua sesiune de înscriere în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus va începe în 13 mai, transmite Administrația Fondului de Mediu (AFM).

Administrația Fondului de Mediu transmite că noua sesiune de înscriere în Programele Rabla Clasic și Rabla Plus va începe în 13 mai.

"AFM a reconfigurat etapele de desfășurare a acestora (n.r programelor) [...] Potrivit noului calendar, în perioada 13 - 31 mai 2022, se va desfășura prima sesiune din noua configurație," se menționează într-un comunicat al AFM.

Totodată, Administrația anunță că bugetele alocate persoanelor juridice în Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor fi divizate. De asemenea, sumele neutilizate, identificate de la demararea celor două programe (2020), vor fi puse la dispoziție pentru noile sesiuni de înscriere.

În urmă cu câteva zile, ministrul Mediului anunța debutul unui nou program Rabla, de la 1 iulie. Cei care casează o mașină mai veche de 15 ani vor primi cel puțin 3.000 de lei și nu vor fi obligați să cumpere un autovehicul nou.

via Economica

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru