Administrația Fondului pentru Mediu suplimentează bugetele Rabla Clasic şi Rabla Plus

de Paul Cosma
Luni, 26.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugetele programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus au fost utilizate integral, iar Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) va suplimenta sumele celor două programe, începând de luni, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Bugetul programului Rabla Clasic va fi suplimentat cu suma de 5 milioane de lei, iar cel al programului Rabla Plus va fi beneficia de încă 20 de milioane de lei, a precizat AFM.

În paralel, Administraţia Fondului pentru Mediu desfăşoară demersuri pentru suplimentarea bugetului total al programului Rabla Clasic cu suma de 200 de milioane de lei, care va putea fi utilizată la începutul lunii septembrie 2021.

De asemenea, bugetul total al programului Rabla Plus va fi majorat cu 200 de milioane de lei în data de 21 august 2021, se menţionează în comunicatul AFM.

Utilizarea integrală, într-un timp foarte scurt, atât a bugetului de 375 de milioane de lei alocat iniţial programului Rabla Clasic, cât şi cea a bugetului de 260 de milioane de lei alocat iniţial programului Rabla Plus, demonstrează interesul neaşteptat al persoanelor fizice de achiziţionare a unui automobil ecologic, se precizează în comunicatul AFM.

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus au fost lansate pe 26 aprilie 2021.

Via Agerpres

Comentarii (4)

  • Adrian
    Asa Romania, foarte bine, platiti.va birul catre stapanul din vest. Suplimentati bugetul, fiti un sclav exemplar ca si in ultimii 30 ani.
    9 6
  • Al Bundy
    Din nou scot in evidență faptul că banii țării se utilizează în alte scopuri si anume pentru a umple conturile clientelei politice. In condițiile in care nu ai drumuri, nu ai spitale, nu ai cele necesare unei societăți cat de cat moderne...România plătește aproape 10.000 de euro pentru o mașină electrică, cel mai mare bonus din Europa.
    12 1
  • tichie de margaritar
    7 1
  • Edikkk
    Primele sunt foarte mari, miroase a corupţie....

    Şi apoi susţin importurile...

    Trebuia maxim 5000 € dar doar pentru staţia de încărcare ! Care să fie fabricată în România !!
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru