Programele Rabla Clasic și Rabla Plus: sesiunea de înscriere, prelungită până în 31 ianuarie 2023

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că va prelungi sesiunea de înscriere a dosarelor în cadrul programelor Rabla Clasic și Rabla Plus. Înscrierile vor fi prelungite până în 31 ianuarie 2023.

Sesiunea de înscrieri pentru programele Rabla Clasic și Rabla Plus a fost prelungită până în 31 ianuarie 2023, anunță Administrația Fondului pentru Mediu. Noua sesiune de înscriere a început încă din 30 septembrie, iar termenul limită inițial fusese stabilit pentru 25 noiembrie.

Cele două programe sunt valabile pentru persoanele fizice, juridice și unități administrativ-teritoriale. Persoanele fizice se vor putea înscrie în cadrul celor două programe prin intermediul dealerilor autorizați. Pentru persoanele juridice, acestea trebuie să depună dosarele de finanțare prin accesarea aplicației puse la dispoziție de către AFM.

Pentru programul Rabla Clasic, bugetul alocat pentru persoanele fizice este de 139.898.500 de lei, iar pentru persoanele juridice, valoarea bugetului alocat este de 173.300.500 de lei.

De cealaltă parte, pentru programul Rabla Plus, bugetul alocat pentru persoanele fizice este de 115.500.000 de lei, pentru cele juridice este de 202.303.000 de lei, iar pentru instituțiile publice, bugetul alocat este de 15 milioane de lei.

via AFM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru