Magnussen, comparat cu Grosjean de şeful echipei McLaren

de Daniel Popescu
Luni, 28.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier susţine că Kevin Magnussen traversează un proces de învăţare în Formula 1 asemănător cu cel al lui Romain Grosjean.

Esential 20 de puncte a obtinut Kevin Magnussen in acest an, dintre care 18 in prima cursa
9 este locul ocupat de Kevin magnussen in clasamentul general
Kevin Magnussen a început sezonul 2014 cu un podium obţinut în Marele Premiu al Australiei, însă rezultatele sale nu au fost confirmate în următoarele trei curse, parţial din cauza unui monopost McLaren mai puţin competitiv.

Eric Boullier, directorul de curse al celor de la McLaren, afirmă că danezul îi reaminteşte de piloţi precum Romain Grosjean, care a concurat pentru Lotus inclusiv când francezul era şeful echipei.

"Progresele lui Magnussen îmi reamintesc de Vitaly Petrov şi Grosjean. Au trecut prin aceleaşi progrese şi, din păcate, asta face parte din învăţăturile necesare. Au nevoie de experienţă, trebuie să înţeleagă monopostul. Setarea unui monopost de Formula 1 este mult mai complicată decât în competiţiile inferioare, aşa că face parte din procesul de învăţare.

În plus, nu-l ajută faptul că are un monopost care nu este uşor de pilotat", a declarat francezul.

De altfel, inclusiv Magnussen a afirmat după cursă inaugurală din Australia că va mai dura o perioadă de timp până când se va obişnui cu statutul de pilot de Formula 1, iar acum a reiterat acest lucru.

"În acest moment, pentru mine totul este să învăţ. Am nevoie de rezultate, dat în acelaşi timp trebuie să învăţ", a precizat el.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru