Maldonado va testa pentru Hispania la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.11.2010
Pastor Maldonado va testa pentru Hispania Racing în cadrul sesiunii de evaluare dedicată tinerilor piloţilor de la Abu Dhabi.

Pastor Maldonado, proaspătul campion al competiţiei GP2, a fost anunţat deja în programul de teste al echipei Williams pentru testele de la Abu Dhabi de după finalul sezonului, însă pilotul va avea ocazia să capate şi mai multă experienţă la volanul unui monopost de Formula 1. Astfel, venezueleanul va testa şi monopostul echipei Hispania Racing timp de 3 zile, iar acesta speră să profite de oportunitate pentru a învăţa cât mai multe lucruri.

"Va fi ceva special să testez cu Hispania Racing după ce am devenit campion în GP2. Cu siguranţă va fi o experienţă şi una pe care o aştept foarte mult. Cele trei zile vor fi foarte importante. Sper să contribui la dezvoltarea echipei şi să acumulez cât mai multă experienţă. Experienţa mea precedentă va fi foarte importantă, iar acest test în mod special. Experienţa mea mă poate ajuta să mă adaptez la o categorie nouă, mai complexă. Ştiu că asta mi-a sporit şi determinarea de a avea succes", a declarat el.

Maldonado este creditat cu mari şanse de a semna cu Williams pentru sezonul 2011, în ciuda pole position-ului istoric obţinut sâmbătă de Nico Hulkenberg la Interlagos.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru