Managerii lui Raikkonen, invitati la sediul McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.11.2009
Managerii lui Kimi Raikkonen au vizitat miercuri sediul McLaren, in mijlocul speculatiilor ca pilotul finlandez va reveni la echipa britanica in sezonul 2010.

Negocierile dintre Kimi Raikkonen si McLaren Mercedes in perspectiva unui contract pentru sezonul 2010 sunt din ce in ce mai avansate, dupa ce managerii pilotului finlandez au vizitat miercuri sediul echipei de la Woking.

Potrivit informatiilor furnizate de postul de televiziune ITV, Steve si David Robertson au fost invitatii lui Martin Whitmarsh, seful echipei McLaren,intalnirea dintre cele doua parti alimentand speculatiile legate de viitorul lui Kimi Raikkonen in Formula 1.

Anterior, Raikkonen a afirmat ca McLaren este singura sa optiune din Formula 1 pentru sezonul 2010, intrucat doreste sa ramana in competitie numai daca va putea lupta pentru titlul mondial. Campionul mondial din sezonul 2007 a mai concurat pentru echipa britanica timp de 5 ani in perioada 2002-2006.

McLaren cauta un inlocuitor pentru Heikki Kovalainen dupa performantele mai putin bune obtinute de finlandez in ultimii doi ani, printre celelalte nume vehiculate fiind cele ale lui Jenson Button sau Nick Heidfeld.

Via | F1-Live

Comentarii (1)

  • .........
    oare ???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru