Mansell: "Hamilton trebuie să se maturizeze"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.07.2011
Fostul campion mondial Nigel Mansell îl sfătuieşte pe Lewis Hamilton să se maturizeze după numeroasele conflicte în care a fost implicat în sezonul 2011.

Lewis Hamilton a ieşit în evidenţă în prima parte a sezonului 2011 prin numeroasele incidente în care a fost implicat pe circuit, dar şi în afara acestuia, după ce a criticat dur deciziile comisarilor de cursă de a-l penaliza.

Pilotul echipei McLaren a răbufnit în special la Monaco, acolo unde i-a acuzat pe comisari că l-au penalizat din cauza culorii pielii. Fostul campion mondial Nigel Mansell, care a jucat de mai multe ori rolul de comisar de cursă în acest an, consideră că britanicul trebuie să se maturizeze şi să-şi tempereze comportamentul.

"Hamilton nu este matur şi nu are capul pe umeri. Cred că trebuie să se calmeze, pentru că recentul episod de la Monaco nu a fost necesar şi nu a fost flatant nici pentru el, nici pentru Formula 1. Dacă mă gândesc că pilotajul său este modest pentru că nu are respect pentru nimeni altcineva? Să spui că depăşirile sunt imposibile la Monaco... Am făcut-o de câteva ori la ieşirea din tunel, dar să spui ce a spus el despre comisari a fost oribil.

Am fost foarte dezamăgit şi trebuie să-şi amintească că a fost campion mondial, aşa că ar trebui să acţioneze în mod corespunzător tot timpul", a declarat Mansell în cadrul unui interviu acordat publicaţiei F1Racing.

Hamilton şi Mansell au mai avut un conflict verbal de la distanţa la începutul lunii iulie, pilotul McLaren întrebându-se "Cui îi pasă ce spune Mansell?" atunci când britanicul l-a sfătuit să rămână la actuala sa echipă.

Via | ESPNF1

Comentarii (4)

  • simona
    ham-ham in cadere libera!!!
    deja incepe sa cedeze nervos plus ca lasa de dorit si ca pilot,
    locul lui nu e in F1, in nici un caz, nici macar ca femeie de serviciu!!!
    21 31
  • Go Hamy!! Nu-i baga in seama!! Invidia e mare! Pun pariu ca daca pilota pentru Ferrari toti il protejau si-l iubeau. Asa cum mai este cate un pilot mai stralucit si pe la alta echipa, toti ii dau in cap..
    30 22
  • simona
    @ovidiurusnac
    bine zis:)
    17 17
  • buna opinie
    Fanii Ham ar trebui sa-si dea jos ochelarii de cal si sa experimenteze obiectivitatea. Cand toti iti spun ca esti "beat" te duci la culcare.
    15 22

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru