Mansell preconizează un sezon 2011 "incredibil"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.12.2010
Nigel Mansell consideră că Red Bull, McLaren şi Ferrari vor oferi un sezon "incredibil" în 2011, datorită prezenţei a numeroşi campioni mondiali pe circuit.

2010 a fost primul sezon din istoria Formulei 1 în care nu mai puţin de 4 piloţi au avut şanse matematice la titlul mondial înaintea ultimei curse.

Totuşi, numeroşi piloţi şi ingineri din paddock anticipează că 2011 va fi un sezon şi mai interesant, iar fostul campion mondial Nigel Mansell este unul dintre ei. Britanicul anticipează că Ferrari şi McLaren se vor ridica la înălţimea aşteptărilor împreună cu cei de la Red Bull Racing, care vor fi dornici să-şi păstreze titlul mondial.

"Cred că McLaren va reveni şi mai puternică, dar Adrian Newey (n.r - directorul tehnic al echipei Red Bull) cu siguranţă nu se va culca pe o ureche şi va munci din greu. Cred că maturitatea pe care o va avea acum Sebastian Vettel după câştigarea titlului va fi enormă. Mark Webber este bun şi cred că va creşte pentru a deveni un real competitor pentru Vettel în 2011. Şi, cu siguranţă, nici Ferrari nu se va culca pe o ureche. Evident, ei sunt foarte, foarte dezamăgiţi, dar vor fi acolo.

Se dezvoltă un sezon 2011 incredibil. Cu 4 sau 5 campioni mondiali pe grila de start trebuie să revenim în anii '80 pentru a vedea ceva similar, când am avut 7 într-un singur an. Arată fantastic", a declarat britanicul.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • 6 campioni
    Lauda, Piquet, Prost, Mansell, Senna, Rosberg,Jones atunci, Schumacher, Alonso, Hamilton, Button, Vettel, Kubica acum...
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru