Marea Britanie, antrenamente 2: Dominatia Red Bull continua

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.06.2009
Sebastian Vettel si Mark Webber au ocupat primele doua pozitii si in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Silverstone.

Prestatia excelenta a celor doi piloti Red Bull a continuat si in sesiunea de antrenamente de dupa-amiaza, dupa ce Vettel si Webber monopolizasera primele locuri si in cursul diminetii.

In plus, germanul a reusit din nou sa fie cu aproape 7 zecimi de secunda mai rapid decat ocupantul locului 3. Surprinzator, acesta a fost Adrian Sutil, pilotul echipei Force India fiind pentru prima oara intr-o astfel de postura in acest an. Kazuki Nakajima a obtinut locul 4, devansadu-l de data aceasta pe dublul campion mondial Fernando Alonso.

Brawn GP a inregistrat un regres fata de sesiunea de dimineata, Rubens Barrichello stabilind doar locul 6, in timp ce coechipierul sau, Jenson Button, a ocupat doar locul 14 in fata propriilor suporteri. McLaren Mercedes a obtinut un promitator loc 8 prin campionul mondial Lewis Hamilton, in timp ce surpriza neplacuta a fost reprezentata de Scuderia Ferrari.

Felipe Massa si Kimi Raikkonen nu au obtinut decat locurile 17 si, respectiv, 18, consemnand unul dintre cele mai slabe rezultate in antrenamente din acest sezon.

Giancarlo Fisichella a avut o prestatie contrastanta cu cea a lui Sutil, terminand sesiunea doar pe locul 19, in timp ce ultima pozitie i-a revenit lui Sebastien Buemi.

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.

Comentarii (4)

  • WoW
    In sfarsit sunt pe locul 6 :)) bravo mie :) si bravo Vettel (mai ales Sutil :P )
    0 0
  • Excelanta fotografia!
    Am gasit website-ul...ma rog, nimic nu e gratis!
    0 0
  • Red Bull?
    Ce e cu ei...? diferenta e f mare in ambele antrenamente!
    0 0
  • Ateam
    sunt pe drumul cel bun :), nu degeaba a lucrat Adrian Newey [si tot team-ul] din aprilie. si a venit cu: http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/22071/red-bull-aduce-un-update-major-pentru-silverstone.html, iar rezultatele se vad ... oricum sunt doar antrenamente, sa vedem ce performanta obtin "in long run" ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru