Massa crede că Red Bull sunt favoriţi în cursa de la Austin

de Daniel Popescu
Marti, 13.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa anticipează că Red Bull Racing va avea un monopost competitiv în cursa inaugurală din Statele Unite, însă este încurajat după ce a testat noul circuit de la Austin în simulator.

La fel ca cei mai mulţi piloţi de pe grila de start, Felipe Massa a utilizat simulatorul Scuderiei Ferrari pentru a se aclimatiza cu noul circuit de la Austin, care va găzdui Marele Premiu al Statelor Unite la sfârşitul acestei săptămâni.

După e a evaluat circuitul din această perspectivă, brazilianul crede că circuitul se aseamănă cu cele din Coreea de Sud şi India, motiv pentru care anticipează că rivalii de la Red Bull vor fi competitivi.

"Este un circuit nou şi s-ar putea să greşesc, dar din ceea ce am văzut în simulator este similar cu Coreea de Sud şi India. Am fost destul de competitivi pe aceste două circuite, dar cei de la Red Bull au fost foarte puternici", a declarat el.

Urmareste Automarket
Implicat direct în lupta pentru titlul mondial, Fernando Alonso a obţinut două podiumuri în Coreea de Sud (locul trei) şi India (locul doi), însă ambele curse au fost câştigate de Sebastian Vettel.
Întrucât diferenţa dintre cei doi este de numai 10 puncte, este foarte probabil că titlul mondial să se decidă abia în ultima cursă, însă Mark Webber avertizează că aceasta s-ar putea să nu fie atât de spectaculoasă pe cât îşi doresc fanii.

"S-ar putea să nici nu se vadă pe circuit, pentru că aşa se întâmplă uneori. Într-un fel, este ca o finală de Cupă Angliei la fotbal, uneori nu se ridica la înălţimea aşteptărilor", a precizat australianul.

Via GMM

Comentarii (3)

  • "Este un circuit nou şi s-ar putea să greşesc...Massulica, ai grija sa nu gresesti sa castigi campionatul ca in 2008 :))
    6 9
  • tracto
    crede bine !
    3 2
  • Diferenta e la pneurile disponobile: medium si hard. Pe medium au mers bine monoposturile Ferrari. Dar asta tine de "bucataria" interna si nu e pentru public.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru