Massa: "Ferrari este în urma celor de la Mercedes şi Renault"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.06.2010
Felipe Massa consideră ca Ferrari este mai slabă decât Mercedes GP şi Renault, însă susţine că echipa este determinată să remedieze această situaţie în Canada.

Ferrari a înregistrat un declin de performanţă pe parcursul ultimelor etape, în special din cauza faptului că echipele rivale au reuşit să aducă update-uri mai importante pentru monoposturile lor.

Felipe Massa a admis că Scuderia a coborât mult în ierarhie în ultimele runde şi ca Mercedes GP şi Renault au obţinut rezultate mai bune, însă afirmă că va face totul pentru a demonstra că acest lucru nu mai este valabil şi în Marele Premiu al Canadei.

"Obiectivul nostru este întotdeauna acelaşi ,şi anume să fim cât mai buni, dar până acum Red Bull şi McLaren s-au dovedit a fi mai puternici, iar în Turcia am fost în urma celor de la Mercedes şi Renault, aşa că în acest weekend trebuie să încercăm să remediem situaţia", a declarat brazilianul.

Incidentul dintre Sebastian Vettel şi Mark Webber din Marele Premiu al Turciei a ţinut capul de afiş al presei internaţionale în ultimele două săptămâni, iar Massa spune că ar lupta de la egal al egal cu coechipierul său Fernando Alonso pentru obţinerea victoriei.

"Nu avem ordine de echipă, dar bineînţeles că ştim că trebuie să respectăm echipa şi să nu încercăm nimic periculos.

Dacă îl vezi pe coechipierul tău în frunte şi simţi că eşti mai rapid, cu siguranţă încerci să-l depăşeşti. Toţi piloţii se bucura de manevrele de depăşire, dar trebuie să fii precaut", a mai precizat brazilianul.

Via | Ferrari | Foto: Ferrari

Comentarii (4)

  • Florin
    Massa
    Sa fim seriosi sa-l depaseasca Massa pe Alonso, daca Alonso nu forteaza iar sa iasa in decor sau sa sparga motorul Massa este iar cu un loc sau doua in urma...parerea mea.
    5 6
  • in sfarsit
    o declaratie realista din partea unui pilot Ferrari. Bravo Massa pentru curaj => ACEASTA ESTE VALOAREA ACTUALA A ECHIPEI FERRARI!!! bagati bine la cap aceasta declaratie: "ferrari este in urma Red Bull, Mcaren, Mercedes si Renault". Sper ca dm., Jolerto si toti Ferraristii ati inteles unde se afla Ferrari la ora actuala.
    10 9
  • *mclaren
    ..
    7 6
  • massuta
    ....e de inteles declaratia lui.Surubul a intrat adinc.....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru