Massa: "Negociez de mult timp cu Ferrari prelungirea contractului"

de Daniel Popescu
Joi, 23.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa susţine că negociază de mai mult timp prelungirea contractului cu Ferrari pentru 2013, însă admite că are nevoie de rezultate convingătoare în a doua jumătate a sezonului.

Esential 25 de puncte a obtinut Felipe Massa in primele 11 curse ale sezonului
164 de puncte a adunat Fernando Alonso in acelasi interval de timp, printre care si trei victorii
Ferrari nu a stabilit încă numele coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul 2013 al Formulei 1, întrucât aşteaptă în continuare o reacţie din partea lui Felipe Massa, ameninţat cu pierderea postului în urma rezultatelor modeste din startul campaniei.

Chiar dacă presa internaţională susţine că Ferrari are în vedere numeroşi înlocuitori, printre care Kimi Raikkonen sau Sergio Perez, Massa insista că negociază de mai mult timp cu oficialii Scuderiei. Pe de altă parte, brazilianul admite că rezultatul negocierilor va depinde în bună măsură şi de performanţele pe care le va obţine în ultimele nouă curse ale sezonului, aportul său fiind esenţial în lupta din clasamentul constructorilor.

"Trebuie să rămân pregătit şi să termin cursele cu bine pentru a avea rezultate mai bune în a doua jumătate a anului.

Discuţiile cu Ferrari au început cu mult timp în urmă, dar până când înţelegerea nu este finalizată, nimic nu se schimbă", a declarat el pentru presa din Sao Paulo.

Discuţiile cu Ferrari au început cu mult timp în urmă, dar până când înţelegerea nu este finalizată, nimic nu se schimbă

Felipe Massa
Pilot Ferrari
Pilotul susţine însă că este obişnuit să fie sub presiune, motiv pentru care este încrezător că necesitatea de a obţine rezultate bune nu va avea un impact negativ asupra prestaţiilor sale de la volanul lui F2012.

"La Sauber am fost concediat după primul sezon (n.r - 2002), iar ca pilot de teste a trebuit să fac o treabă bună pentru a primi o nouă şansă. Apoi, în primul sezon la Ferrari (n.r - 2006), Kimi Raikkonen semnase deja (n.r - pentru 2007) şi nimeni nu ştia dacă Michael Schumacher se va retrage sau nu. Apoi putem vorbi despre Valentino Rossi. De fapt, în cariera mea, am avut parte de momente şi mai dificile.

Sunt încrezător, pentru că am o şansă să continui cu Ferrari. Ştiu că următoarele curse sunt foarte importante pentru viitorul meu, dar aşa a fost de la începutul campionatului. Mă concentrez 100% pe rezultatele mele şi cred foarte mult în ceea ce fac", a mai precizat el.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru