Massa se teme că va fi înlocuit de Kubica: "Dacă renunță la mine, Williams va merge mult mai rău în 2018"

de Daniel Popescu
Vineri, 13.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa susține că Williams ar face o greșeală dacă ar renunța la serviciile sale, într-o perioadă în care echipa britanică analizează varianta de a-l readuce în Formula 1 pe Robert Kubica.

Williams analizează mai multe opțiuni pentru linia de piloți pentru sezonul următor. Lance Stroll are locul asigurat pentru sezonul următor, însă echipa britanică l-a testat recent pe Robert Kubica și va repeta experimentatul și cu Paul di Resta pentru a decide dacă vreunul dintre cei doi îl va înlocui pe Felipe Massa.

Pilotul brazilian dă semne că se teme pentru viitorul său și susține că Williams va avea rezultate mult mai slabe anul viitor în cazul în care echipa va renunța la serviciile sale.

"Este frustrant că echipa încearcă să meargă într-o direcție care poate fi mult mai proastă decât dacă linia de piloți rămâne la fel. Sincer să fiu, fac o treabă foarte bună. Dacă echipa schimbă ceva, ar putea plăti mult mai mult decât îi costă să mă păstreze pe mine. Echipa știe de ce sunt capabil", afirmă Massa.

Pilotul crede că Williams analizează varianta înlocuirii sale strict din considerente financiare, care nu au nicio legătură cu performanțele sale.

"Banii fac parte din acest joc pentru piloții și echipele profesioniste, dar nu în modul potrivit.

De aceea, cred că dacă Williams păstrează aceeași direcție se comportă ca o echipă profesionistă. Dacă nu, înseamnă că se gândesc la lucruri diferite", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (18)

  • Asa cum ai avut si tu sansa sa revii in F1, lasa si pe altul sa revina.
    26 4
  • pff..trebuia sa se lase de f1 de pe vremea lui schumi..
    11 10
  • Brandon Hartley va fi coechipierul lui Kvyat la Torro Rosso
    6 1
  • In primul citat al lu' Massa n-am putut sa vad decat orgoliu, avertisment la adresa echipei unul de genul " ma dati afara => luav-ar d...u pe toti, sa va mearga rau" si jignire adusa echipei: daca echipa stie de ce este el capabil atunci de proasta l-ar inlocui... L-am apreciat cativa ani cand era mai tanar dar pe zi ce trece ma face sa-l privesc pe sub sprancene.
    13 5
  • kim_vl
    Un anonim in F1 la fel ca Fisichella, Fretnzen si multi multi altii.
    2 4
  • Totul a plecat de la salariul lui Massa, Kubica ar fi interesat sa piloteze pe bani putini, ceva gen 500k-1000k, in timp ce Massa primeste cateva milioane de euro.
    7 1
  • Eu il credeam pe Massa un om cu capul pe umeri . Eu inteleg ca lipsa de rezultate aduce frustare , dar sa fim seriosi brazilianul e un pilot cam expirat la ora actuala. A avut timp sa demonstreze ca poate fi campion mondial , dar dupa acel accident nefast de la Hungaroring nu a mai fost acelasi pilot. Parerea mea este ca mai bine tacea din gura . A avut noroc de retragerea pripita a lui Rosberg , ca altfel comenta cursele la Globo TV.
    9 2
  • Cand era bun Massa, dupa 2009, rar a mai scos capul, ma rog la Ferrari erau ordine de echipa, s-a vazut clar cand era Alonso. Oricum nu mai e de mult un pilot bun, il bate Stroll in primul an in formula 1...
    3 1
  • Briatorescu
    Massa nu e pilotul ala care il facea pe Alonso sa para bun la Ferrari?
    6 1
  • Cariera lui Palmer in Formula 1 i-a sfarsit . Carlos Sainz va trece pe monopostul lui din etapa urmatoare.
    2 2
  • Cu masina actuala Williams, nu cred ca alt pilot ar obtine rezultate mai bune ca Massa. Ar fi cel mai bine ca in 2018 sa fie Massa si Kubica coechipieri insa e imposibil pentru ca Stroll e deja confirmat.
    7 1
  • Aston Marin a inceput sa recruteze personal cu experienta in F1 , inclusiv de la Ferrari...
    2 2
  • Aston Martin*
    0 2
  • GrosJan
    Tare cursa de la Moto GP pe ploaie. La WEC au oprit cursa sa fie siguri ca castiga Toyota.
    1 1
  • Stroll este confirmat pentru ca taticul pompeaza bani la echipa, ca nu are nici o treaba cu Formula 1 este alta treaba. A facut cursa aia buna la Baku si toata lumea credea ca s-a nascut vreun star.
    4 1
  • Massa e in F1 datorita banilor pompati de taica'su, asa ca nu stiu de ce ar trebui sa ne lamentam de Stroll.
    2 1
  • Unde pompeaza tata lu Massa bani? Da mai mult decat meleoanele pe care le ia Massa drept salariu?
    1 1
  • CRISTIAN
    Du-te Dicaaaa... du-teeee...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru