Massa şi Bottas, entuziasmaţi de performanţele înregistrate de Williams în acest sezon

de Daniel Popescu
Luni, 24.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa şi Valtteri Bottas sunt entuziasmaţi de podiumurile obţinute în Abu Dhabi la finalul unui sezon în care Williams a ocupat locul trei în clasamentul constructorilor.

Esential 3 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
9 podiumuri au obtinut impreuna Felipe Massa si Valtteri Bottas in sezonul 2014
Williams a avut parte de un sezon reuşit în 2014 prin care a făcut uitat locul nouă ocupat în clasamentul constructorilor în anul precedent. Britanicii au încheiat campania cu cel mai bun rezultat din acest an şi au ocupat locul trei la constructori, după ce Felipe Massa şi Valtteri Bottas au terminat pe locurile doi şi trei în Marele Premiu din Abu Dhabi.

Chiar dacă spera să obţină victoria datorită unei strategii mai inspirate la opririle la boxe, Massa a trecut peste dezamăgirea de a fi învins de Lewis Hamilton şi este încântat de parcursul general din acest an.

"Am vrut foarte mult victoria, dar am fost aproape şi sper să fie doar începutul pentru anul viitor. Este fantastic să fac parte din asta.

A fost foarte frumos să vedem unde suntem, că putem câştiga, că putem lupta pentru victorie. A fost dificil atât de mult timp, iar acum am avut oportunitatea să luptăm pentru victorie şi asta mă face să fiu mândru, fericit şi motivat pentru a continua să forţăm în fiecare zi", a declarat el.

E nóis depois do pódio ,com meus irmãos @neneoficial e #galvão #100risadinha tmj #100risadinha #100rsdn

A photo posted by Felipe Massa (@massafelipe19) on

Bottas: "Este incredibil cât de mult am progresat"

La rândul său, Valtteri Bottas este surprins de progresele înregistrate de Williams pe parcursul acestui sezon, în care finlandezul a urcat de şase ori pe podiumul de premiere.

"Este un final de sezon incredibil şi este incredibil cât de mult am progresat ca echipă comparativ cu sezonul trecut. Faptul că am avut două monoposturi pe grilă demonstrează cât de mult am îmbunătăţit performanţele pe parcursul sezonului, iar asta este foarte important, întrucât anul viitor lucrurile vor fi complicate.

Tot ce pot să spun este că sunt fericit să fac parte din această echipă şi urmează şi alte lucruri din partea mea şi a echipei", a precizat el.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • pablo256r
    Ceva nu e in ordine (banuiesc ca din traducere vine):
    "Faptul că am avut două monoposturi pe grilă demonstrează cât de mult am îmbunătăţit performanţele pe parcursul sezonului"
    Cum adica "două monoposturi pe grilă"?
    Probabil ar fi trebuit sa fie doi piloti pe podium. Sau ceva de genul ....
    11 4
  • Bravo Massa, fa-i pe fraierii de la Ferrari sa regrete ca te-au aruncat ca pe o masea stricata si au pastrat un vesnic LOOSER !!!!
    7 13
  • asta cu puncte, iar esti idiot? l-au aruncat ca sa il aduca pe idolul tau, Raikakanen!
    6 3
  • Massa a afirmat de doua ori ca Alonso a fost cel mai puternic coechipier pe care l-a avut si mai ales l-a avertizat pe Raikonen. Lucru dovedit, fata de Massa Raikkonen a fost sub nivelul marii. Un sfert din punctele aduse de Alonso. Penibil. La fel cum sunt postacii cu puncte care hateri fiind au "realitatea" lor. Vreau sa-i vad la anul pe astia care sunt cu orice pret fani ai lui Kimi, cum se vor tavali de durere cand va fi omorit de Vettel.
    9 4
  • mobius
    In cei cinci ani in care Alonso a stat la Ferrari, masina a fost la nivelul aratat de Massa si in ultimul an Raikonen, cu mentiunea ca in 2014 a fost mult mai slaba. Diferenta de puncte dintre Alonso si cei doi coechipieri i se datoreaza lui (lui Alonso). Au mai spus-o unii ca a fost favorizat de echipa dar, este ilogic, pentru ca un pilot numarul doi care aduce puncte aproape ca primul, ridica echipa in clasamentul constructorilor. Sunt aproape sigur ca anul viitor, Vettel si Raikonen vor fi foarte aproape unul de altul ca punctaj, Vettel un pic mai in fata ( va fi nr. 1), dar niciunul nu cred ca va trece prea des mai sus de locul 7-8.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru