Massa va fi primul pilot care va testa noul monopost Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.01.2012
Felipe Massa va urca în cockpitul noului monopost Ferrari pentru sezonul 2012 înaintea lui Fernando Alonso, potrivit presei spaniole.

Scuderia Ferrari este pe punctul de a stabili programul pentru lansarea noului monopost pentru sezonul 2012, dar şi pentru prima sesiune de teste din această iarnă.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia spaniolă Marca, noul monopost poartă numele de cod 663 şi ar putea debuta oficial în 3 februarie pe circuitul de casa de la Fiorano, la scurt timp după prezentarea oficială în faţa presei.

În plus, sursa citată susţine că a aflat şi programul pe care îl va urma echipa italiană în sesiunea de teste de la Jerez care va avea loc în perioada 7-10 februarie. Astfel, Felipe Massa va fi primul pilot care va urca în spatele volanului noului monopost în zilele de 7 şi 8 februarie, în timp ce Fernando Alonso va testa în 9 şi 10 februarie.

Dacă se va confirma, strategia Ferrari va fi practic similară cu cea a rivalilor de la Red Bull, care îi vor permite de asemenea pilotului mai slab poziţionat în clasamentul de anul trecut, Mark Webber, să testeze primul noul monopost.

Via | GMM

Taguri: Ferrari, Massa

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru