Mateschitz: "Red Bull este în top datorită oamenilor"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.11.2010
Dietrich Mateschitz consideră că progresele înregistrate de Red Bull Racing în ultimii 2 ani se datorează integral angajaţilor.

După un sezon 2007 în care a terminat doar pe locul 7 şi a fost surclasată de sora mai mică de la Toro Rosso, Red Bull Racing a înregistrat progrese semnificative pe parcursul ultimilor 2 ani şi are şanse reale să cucerească primele titluri mondiale.

Potrivit patronului Dietrich Mateschitz, succesul înregistrat se explică prin angajarea unor oameni competenţi în toate departamentele echipei.

"În Formula 1 nu avem planuri de afaceri pe termen mediu sau lung. Totul se rezuma la oameni. Am recrutat cei mai buni şi profesionişti oameni pentru toate poziţiile cheie. Obiectivul este să ajungem în top cât mai repede posibil şi să rămânem acolo cât mai mult timp posibil. Singurul succes şi beneficiu este valoarea de marketing, care depinde de rezultate şi de performanţa în curse", a declarat omul de afaceri austriac care deţine brandul Red Bull.

Succesul de care s-a bucurat Red Bull Racing în ultimii ani se datorează în cea mai mare parte calităţii monopostului, care a fost dezvoltat de celebrul Adrian Newey, considerat în unele cercuri drept cel mai bun designer al momentului în Formula 1.

Potrivit unor surse neoficiale, britanicul în vârstă de 50 de ani este recompensat pentru munca sa cu aproximativ 9 milioane de euro anual, mai mult decât câştiga Mark Webber şi Sebastian Vettel, cei doi piloţi ai echipei, la un loc.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (1)

  • dumi_p
    "Potrivit unor surse neoficiale, britanicul în vârstă de 50 de ani este recompensat pentru munca sa cu aproximativ 9 milioane de euro anual, mai mult decât câştiga Mark Webber şi Sebastian Vettel, cei doi piloţi ai echipei, la un loc." - si ii merita din plin...
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru