Mateschitz: "Toro Rosso trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele"

de Daniel Popescu
Luni, 10.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull, a avertizat Scuderia Toro Rosso că trebuie să-şi îmbunătăţească rezultatele în sezonul următor.

Toro Rosso este a doua echipă deţinută de grupul Red Bull în Formula 1, iar scopul principal al acesteia este să formeze tinere talente pentru Red Bull Racing.

De aceea, cu excepţia victoriei lui Sebastian Vettel de la Monza din urmă cu patru ani, performanţele obţinute de echipa de la Faenza nu au fost remarcabile, însă în acest an Toro Rosso a ocupat doar locul nouă în clasamentul constructorilor, fiind cea mai slabă dintre echipele tradiţionale.

Din acest motiv, Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull, a admis că Toro Rosso trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele în perspectiva sezonului următor.

Urmareste Automarket
"Toro Rosso este echipa noastră de debutanţi şi obiectivele ei diferă de cele ale echipei Red Bull Racing.
Dar asta nu înseamnă că suntem mulţumiţi de dezvoltarea monopostului. Echipa trebuie să găsească îmbunătăţiri semnificative şi asta li se cere"
, a declarat omul de afaceri austriac.

Toro Rosso a semnalizat că nu este mulţumită de dezvoltarea monopostului şi l-a angajat pe James Key ca director tehnic în locul lui Giorgio Ascanelli.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Echipa satelit in care pilotii se dau la o parte in cursa de colegii de breasla din echipa sora mai mare
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru