McLaren: "2010, unul dintre cele mai bune sezoane din istoria F1"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.09.2010
Martin Whitmarsh consideră că 2010 este unul dintre cel mai bune sezoane din istoria Formulei 1, datorită faptului că cinci piloţi sunt încă implicaţi în lupta pentru titlu.

Cu numai cinci curse înainte de finalul sezonului, cinci piloţi au rămas în cursa pentru titlu, fiind despărţiţi de numai 24 de curse, în condiţiile în care o victorie este recompensată cu 25 de puncte.

Lupta strânsă pentru trofeu îl determină pe Martin Whitmarsh, şeful McLaren, să considere că Formula 1 traversează unul dintre cele mai bune sezoane ale sale din acest punct de vedere.

"Este un Campionat Mondial epic şi sper că toată lumea realizează că are potenţialul de a fi unul dintre cele mai bune din istoria Formulei 1. Îi avem pe Jenson Button şi Lewis Hamilton, pe cei doi piloţi Red Bull, pe Fernando Alonso, toţi implicaţi în acest campionat, asta este cu adevărat fantastic", a declarat britanicul în vârstă de 50 de ani.

Whitmarsh evită să facă predicţii pentru finalul sezonului, considerând că oricare dintre cele trei echipe implicate în lupta poate avea avantaje pe anumite circuite.

"Ferrari şi Red Bull sunt foarte puternice, dar nu cred că noi stăm prea prost.

Nu aş vrea să dau un verdict. Vrem să câştigăm. Auzim tot felul de specialişti spunând că suntem slabi aici şi puternici acolo şi nu înţeleg cum pot reuşi. Evident, ei ştiu mai multe despre monopost decât mine. Adevărul este ca la Monza Ferrari a avut cea mai rapidă maşina, a noastră nu a fost prea rea, iar Red Bull a fost puţin în urmă. Dar în Singapore toate cele trie poziţii ar putea fi foarte diferite", a mai precizat el.

Via | SportingLife

Comentarii (7)

  • ctlnmihai
    McLaren: "2010, unul dintre cele mai bune sezoane din istoria F1"
    Rule Mclaren!!!
    8 7
  • eroare
    "fiind despărţiţi de numai 24 de curse, în condiţiile în care o victorie este recompensată cu 25 de puncte" cred ca e vb de 24 de puncte
    4 0
  • Niculae
    Yes, Ferrari rule McLaren, at every aspect.
    4 9
  • Schumy fan 4 ever
    A fost un campionat reusit pana acum, animat cu tot felul de mici scandaluri, incidente, foarte multe declaratii si rasturnari de situatie, o linie de piloti apropiati ca valoare cu masini care se completeaza. Hai sa zicem ca spre deosebire de ultimele 4 campionate, unde ne tineau in suspans doar la ultima cursa, avem de asteptat inca 5 curse pentru a vedea cine va iesi campion. Este un sezon halucinant din toate punctele de vedere si multa vreme se va vorbi despre prestatia pilotilor si performantele reusite de acestia in acesta lupta acerba pentru castigarea titlului suprem.
    Vizionare placuta in continuare tuturor fanilor, indiferent de pilotul / echipa pe care o sustin.
    2 1
  • Catalin
    Foarte dragul ca celebrul pilot Michael Schumacher si-a facut cont pe Automarket doar ca sa ne scrie, noua fanilor Formulei 1, cateva cuvinte. Un gest de admirat.
    0 0
  • Catalin
    "dragut"
    0 0
  • Schumy fan 4 ever
    @Catalin.

    La fosta masina aveam numarul de inmatriculare MSC. :p
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru