McLaren a lansat un joc interactiv de Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.10.2009
McLaren a lansat un joc video online prin intermediul caruia fanii Formulei 1 au posibilitatea de a-si verifica abilitatile de piloti si cunostintele tehnice despre asamblarea unui motor.

Industria jocurilor video pe internet beneficiaza de o atentie tot mai importanta din partea echipelor de Formula 1, iar McLaren Mercedes este ultimul exemplu in acest sens. Impreuna cu furnizorul oficial de ulei de motor Mobil 1, McLaren a lansat un joc video online interactiv adresat tuturor fanilor Formulei 1.

Jocul este disponibil la adresa willyoubethe1.com si este adresat inclusiv cetatenilor romani, care au posibilitatea de a-si testa abilitatile in patru mini-jocuri in cadrul unei competitii care il are in centrul atentiei pe campionul mondial Lewis Hamilton.

Primul joc se numeste Supercircuit Challenge, iar utilizatorul are misiunea de a realiza un timp cat mai bun pe tur utilizand un monopost McLaren. Jocul Memory Challenge presupune ghicirea numelui unui circuit pe baza configuratiei grafice a acestuia, utilizatorul fiind invitat sa aleaga una dintre cele patru variante de raspuns afisate.

La randul sau, jocul Reaction Speed Challenge presupune simularea unui start de cursa prin mentinerea a doua caracteristici intr-o zona verde.

Cel mai interesant si inovativ joc este insa Technical Challenge, in cadrul caruia utilizatorii trebuie sa asambleze un motor de Formula 1 pe baza inscructiunilor primite pe parcurs.

In functie de rezultatele inregistrate in cele patru jocuri se alcatuieste un clasament general cu utilizatorii din intreaga lume, iar jucatorul cu cel mai bun punctaj la finalul sezonului 2009 al Formulei 1 va intra in posesia unui trofeu exclusiv ce contine ulei Mobil 1 din monopostul McLaren MP4-23 pilotat de Hamilton anul trecut.

Pilotul echipei McLaren a participat la randul sau la joc odata cu lansarea acestuia, iar prestatia sa poate fi urmarita in cadrul materialului video de mai jos:

Taguri: Hamilton, McLaren, joc

Comentarii (1)

  • buna
    aceasta stire nu trebuia si punctata?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru