McLaren admite că este posibil să testeze pneuri Pirelli într-un test privat

de Daniel Popescu
Vineri, 13.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a confirmat că ar putea fi următoarea echipă care să testeze pneuri Pirelli în cadrul unui test de 1.000 de kilometri.

Red Bull Racing a efectuat miercuri şi joi o sesiune de teste cu pneuri Pirelli pe circuitul de la Barcelona cu un monopost din sezonul 2011. Echipa britanică a devenit astfel a doua echipă care efectuează astfel de teste regulamentare, după cel realizat de Scuderia Ferrari în primăvara acestui an.

Următoarea echipă care ar putea testa pentru producătorul italian este McLaren, fapt confirmat şi de directorul sportiv Sam Michael.

"Pirelli abordează în mod regulat toate echipele pentru a-i ajuta la testele pentru pneuri. Chiar dacă este posibil ca McLaren să sprijine Pirelli la unul dintre testele viitoare cu un monopost din 2011, până acum nu a fost confirmat niciun circuit şi nicio dată", a declarat el pentru agenţia de presă GMM.

Mercedes a efectuat de asemenea un astfel de test cu Pirelli, însă a utilizat un monopost din sezonul 2013. Chiar dacă acest lucru a fost echivalent cu încălcarea regulamentului tehnic, echipa a fost sancţionată doar prin interzicerea participării la sesiunea de teste dedicata tinerilor piloţi de la Silverstone.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru