McLaren aduce noi update-uri pentru Statele Unite

de Daniel Popescu
Joi, 15.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a confirmat că va introduce noi îmbunatăţiri pe monopost în Marele Premiu al Statelor Unite, însă echipa nu a anunţat despre ce componente este vorba.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, McLaren nu mai are posibilitatea de a câştiga cele două titluri mondiale şi s-a îndepărtat inclusiv de locul doi în clasamentul constructorilor.

Echipa este la 22 de puncte în spatele celor de la Ferrari, implicaţi în continuare în lupta pentru titlul piloţilor prin Fernando Alonso.

Situaţia ar fi putut fi complet diferită dacă Lewis Hamilton nu ar fi avut o defecţiune tehnică la monopost în timp ce era lider în cursa din Abu Dhabi, astfel că echipa mizează în continuare pe îmbunatăţirea monopostului, inclusiv la Marele Premiu al Statelor Unite de la finalul acestei săptămâni.

Urmareste Automarket
"Defecţiunea pe care am avut-o în Abu Dhabi a fost dureroasă.
Acestea fiind spuse, tocmai am parcurs 1500 de kilometri fără nicio problemă cu acelaşi monopost în testele pentru tineri piloţi de la Abu Dhabi. Aşa că da, suntem conştienţi de situaţia din clasamentul constructorilor, dar vom aduce upgrade-uri de performanţă la acest Mare Premiu. Nu avem o abordare foarte precaută, dar vom fi foarte conştiincioşi"
, a declarat Jonathan Neale, directorul executiv al echipei McLaren, pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Updaturi aduc si RBR si Ferrari si Lotus. Cum circuitul e nou pentru toata lumea nu au de unde sa stie care echipa va fi castigatoare.
    Sa castige cel mai bun si sa vedm o cursa frumoasa !
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru