McLaren aduce update-uri experimentale la Sepang

de Daniel Popescu
Joi, 21.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va aduce câteva update-uri experimentale în Malaysia cu care speră să rezolve problemele pe care monopostul le are cu degradarea pneurilor.

McLaren anticipează că revenirea în lupta pentru victorii va necesita mult timp după ce decizia de a dezvolta un monopost cu schimbări fundamentale fată de anul trecut nu s-a dovedit inspirată pentru începutul noului sezon.

După ce Jenson Button a adus doar două puncte echipei în cursa de debut de la Melbourne, McLaren pregăteşte două seturi de update-uri pentru Malaysia, dintre care unul este experimental.

"Avem câteva modificări la monopost. Avem două linii distincte de update-uri, unul este dezvoltarea normală pe care oricum am fi avut-o, iar apoi avem câteva lucruri experimentale pentru a lucra la degradarea pneurilor. Vom face câteva teste specifice în Malaysia şi am muncit şi în zilele trecute. Nu vă pot spune dacă aceste update-uri vor rezolva problema competitivităţii pentru că nu ştiu", a declarat Sam Michael, directorul sportiv al echipei McLaren.

Urmareste Automarket
În plus, Michael afirmă că McLaren ştie care sunt problemele specifice ale monopostului, însă admite că echipa are nevoie de timp pentru a le remedia.

"Avem o idee destul de bună despre ce trebuie să facem.

Chiar dacă am merge din nou la Melbourne am face o treabă mai bună, pentru că avem mai multe date. Sper ca în Malaysia să înţelegem monopostul şi mai bine", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • mirel_f1
    In vacanta de iarna McLaren nu a reusit sa anchege un monopost rapid,si din ce am vazut an prima cursa,e o masina lenta undeva de mijlocul clasamentului,au mult de munca ,sincer nu ma asteptam sa fie asa slabuti,sint convins ca daca era Hamiltton scotea mai mult din monopostul McLaren
    10 12
  • adidor77
    sper sa nu dureze aceasta intelegere pana la Interlagos.
    11 3
  • anchege
    cunoaste cineva sensul acestui cuvant #anchege?
    13 2
  • @ anchege S-a referit la "înghege" de la "a închega". Nu fi asa rau:))
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru