McLaren: "Alonso rămâne în cursa pentru titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.07.2010
McLaren Mercedes consideră că Fernando Alonso este în continuare capabil să lupte pentru titlu, chiar dacă este la 29 de puncte în urma liderului Lewis Hamilton.

Fernando Alonso a câştigat prima cursă a sezonului de pe circuitul Sakhir din Bahrain, însă ulterior nu a mai reuşit să treacă primul linia de sosire. În plus, spaniolul a fost surclasat permanent de rivalii săi şi a coborât pe locul 5 în clasamentul general, la 29 de puncte în urma lui Lewis Hamilton.

Cu toate acestea, oficialii McLaren consideră că Alonso este în continuare în formă bună şi că dublul campion mondial are în continuare şanse la trofeul suprem.

"Nu cred că Alonso nu mai este în formă. Este un pilot grozav şi un competitor de foc. Îl ustură încă puţin ce s-a întâmplat la Valencia, dar am toate motivele să cred că Ferrari va aduce de asemenea un pachet la Silverstone. Este prea devreme să-l excludem pe Alonso (n.r - din lupta pentru titlu)", a declarat Jonathan Neale, directorul executiv al echipei McLaren.

Ferrari anticipează ca noul circuit de la Silverstone nu se potriveşte foarte bine caracteristicilor monopostului F10, în ciuda unor update-uri pregătite pentru acest weekend.

Via | ManipeF1

Comentarii (8)

  • Ivanoff
    Cred ca este o mica greseala...
    "noul circuit de la Valencia nu se potriveşte foarte bine caracteristicilor monopostului F10..."
    Cred ca este vb de noul circuit de la Silverstone,nu?
    6 0
  • Ferrari
    Ma uimesc incurajarile venite de la orice parte rivala, incurajari ce par a fi folosite pentru a ajuta oricare alt castigator al campionatului, in afara de Ferrari si pilotii ei, sa faca din "tzantzar un armasar" afirmand ca a invins un rival de o asa mare valoare(asa cum pretindeau si alti piloti/echipe in timpul campionatului).
    1 5
  • Stiri publicate
    Intr-o stire anterioara Massa preciza ca "Silverstone este cel mai mult similar cu Istanbul, unde nu am fost competitivi..." iar acum se spune ca "Ferrari anticipează ca noul circuit de la Silverstone nu se potriveşte foarte bine caracteristicilor monopostului F10"
    Sa inteleg ca adevarul il gasesc doar dupa terminarea cursei si nu in continutul unei stiri...
    4 4
  • Diesel
    afirmatii
    McLaren "curteaza" putin Ferrari, stiu ei de ce. Continutul afirmatiilor nu reflecta ceea ce gandesc ei..Pana la urma conteaza prea putin asta.
    5 2
  • @321xiorel123
    Mi se pare mie sau au zis fix acelasi lucru:
    1. Silverstone seamana cu Istanbul, unde Ferrari n-au mers prea bine.
    2.Ferrari nu se astepta sa mearga prea bine la Silverstone , din cauza configuratiei circuitului.

    Pare cam acelasi lucru. Parerea mea.
    Deci , unul dintre noi n-a citit bine ce ai scris tu ;)
    5 2
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    Este ciudat ce se spune despre Silverstone, pentru singurul motiv ca circuitul nu este nici ca cel din Turcia nici ca cel din Ungaria, ci mai mult ca cel din Italia (ma refer doar la Monza). Deci... Vedem dupa antrenamente, calificari si cursa, cum merg cei de la Ferrari si concurenta :) Eu personal sper ca cei de la Ferrari sa ia toate punctele posibile celor de la McLaren. Ce fac cei de la Red Bull sau oricine altcineva este momentan irelevant :)
    8 6
  • @Dpp
    Da asa am scris uitand sa enunt si afirmatia "din motive diferite acest lucru nu s-a tradus în rezultate bune în cursă"
    Ce spunea Massa acolo m-a facut sa inteleg ca in Turcia au observat un ceva eficient la monopostul lor....Poate gresesc! ;)
    0 2
  • massutza
    curaj gaina ca te tai !!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru