McLaren anticipează noi progrese în China

de Daniel Popescu
Luni, 01.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Martin Whitmarsh este încrezător că McLaren va înregistra noi progrese în cursa din China după impresiile potive din Malaysia.

Esential 4 puncte a castigat McLaren in primele doua curse
McLaren a început sezonul cu un monopost semnificativ mai lent decât al rivalilor pe care reuşea să-i învingă în ultima parte a sezonului precedent, însă echipa a demonstrat în Malaysia că este pe drumul cel bun.

Chiar dacă a obţinut doar două puncte prin Sergio Perez, britanicii aveau şansa să termine pe podium cu Jenson Button dacă nu ar fi comis o eroare la una dintre intrările la boxe, iar şeful Martin Whitmarsh consideră că echipa va progresa suplimentar în Marele Premiu al Chinei.

"Avem câteva date bune şi cred că acum avem o oportunitate să îmbunătăţim rezultate. Ştim că ceea ce am avut în Malaysia nu este optim din mai multe motive. Am făcut câteva experienţe, monopostul a răspuns la aceste experimente şi aş fi foarte dezamăgit dacă nu am făcut un nou pas în China. Exact asta vrem să facem", a declarat el pentru publicaţia ESPNF1.

Malaysia a oferit echipelor un Mare Premiu particular, în care performanţele monoposturilor au fost influenţate de ploaie, căldură şi umiditate excesivă, însă Whitmarsh consideră că progresele celor de la McLaren nu s-au datorat exclusiv circuitului de la Sepang.

"Trebuie să ne descurcăm mai bine, un monopost de curse este bun indiferent de circuit, aşa că trebuie să îmbunătăţim monopostul.

Putem îmbunătăţi monopostul pe care l-am avut în Australia. Cred că îmbunătăţirile pe care le-am făcut la Sepang nu sunt legate doar de circuit şi cred că am făcut câţiva paşi mici înainte cu monopostul. Nu atât de mulţi pe cât am fi vrut, dar rezonabili", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (5)

  • Ganduri, vorbe...fapte ioc!
    7 4
  • BALATESCU
    SI DACA NU AR FI COMIS GRESEALA CU ROATA , BUTTON NU AR FI REUSIT SA TERMINE PE PODIUM ......NU AVEA RITMUL LUI RED BULL SI MERCEDES ! NU STIU DACA CEI DE LA MCLAREN AU INREGISTRAREA CURSEI , SAU PUR SI SIMPLU VISEAZA ???
    12 2
  • Fan F1
    4 puncte dupa 2 curse... si ei zic ca sunt pe drumul bun? Pai alte echipe cu locul 3-4 in primele doua curse nu erau pe drumul cel bun... Este interesant ca ei credeau ca Button ar fi putut ajunge pe podium cand era cu peste 1.2s mai incet decat primele 1-7 locuri... care podium?
    9 2
  • mirel_f1
    McLaren Mercedes au mult de muncit,pana sa ajunga Redbull,Ferrari sau Mercedes amg si in doua curse nu au aratat nimic eu cred ca le-ar trebui un pilot gen Hamillton in locul lui Perez ...
    8 3
  • 4 puncte in doua curse e dazamagitor chiar si pentru un singur pilot McLaren,cu atat mai mult pentru doi.Dar,adevarul e ca ceva progres tot exista;McLaren a aratat putin mai bine in Malaezia decat in Australia.Button,daca nu gafau mecanicii la acea roata,ar fi putut termina undeva pe locurile 5,6 iar Perez a terminat pe 9.De pe 9 pe 6 si de pe 11 pe 9 sunt progrese.Marunte,dar progrese.Eu sper ca in China sa progreseze si mai mult.Nu le-ar strica macar un podium in China,dar cred ca doua clasari prin apropiere de podium ar fi de ajuns deocamdata.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru