McLaren anticipează un sezon echilibrat în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.02.2012
McLaren consideră că sezonul 2012 al Formulei 1 va fi unul echilibrat, atât datorită echipelor de top, cât şi a prezenţei a şase campioni mondiali pe grila de start.

Dominaţia lui Sebastian Vettel în Formula 1 se va încheia în acest sezon, potrivit declaraţiilor făcute de Martin Whitmarsh, şeful echipei McLaren. Britanicul consideră că sezonul 2012 va sta sub semnul echilibrului şi că echipele de top vor avea dificultăţi în a se impune autoritar în acest an.

"Va fi echilibrat. În zilele noastre campionatul este extrem de competitiv. Nu există niciun dubiu în privinţa asta. În opinia mea, nimeni nu va reuşi să domine, nici noi, nici nimeni altcineva", a declarat Whitmarsh pentru agenţia de presă Associated Press cu ocazia lansării noului monopost MP4-27.

Echilibrul de forţe din sezonul 2012 este sugerat şi de prezenţa pe grila de start pentru prima oară în istoria Formulei 1 a nu mai puţin de şase campioni mondiali, o dată cu revenirea în competiţie a lui Kimi Raikkonen la Lotus.

Via | SportingLife

Taguri: McLaren, Whitmarsh

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru