McLaren anunţă schimbări de strategie: "Deciziile vor fi simple şi rapide"

de Daniel Popescu
Marti, 29.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren susţine că va schimba modalitatea de a stabili strategiile opririlor la boxe după eroarea comisă la Hungaroring. Oficialii vor lua deciziile "simplu şi rapid".

Esential 10 este locul ocupat de Jenson Button in Marele Premiu al Ungariei
McLaren a fost singura echipă care a greşit complet strategia în Marele Premiu al Ungariei după prima intrare a Safety Car-ului pe circuit.

Jenson Button a fost singurul pilot care a trecut pe la boxe şi a schimbat pneurile intermediare cu alte caucicuri de acelaşi timp, în timp ce Kevin Magnussen a rămas pe circuit cu acelaşi set de intermediare, iar toţi ceilalţi piloţi au trecut în schimb pe pneuri soft sau medium.

Greşeala a fost produsă din cauza datelor furnizate de serviciul meteorologic al echipei, care indică o reapariţie a ploii. Directorul de curse Eric Boullier a anunţat că, în urma acestei erori, echipa va schimba modul în care va determina strategiile opririlor la boxe. În principiu, ideea este ca McLaren să ia deciziile simplu şi rapid.

"Trebuie să reflectăm asupra acestor lucruri şi să descoperim de ce s-a întâmplat, pentru că nu vrem ca acest lucru să se întâmple din nou.

Cred că procesul de a lua o decizie trebuie să fie simplu şi rapid. Aceasta eroare evidenţiază ceea ce trebuie să schimbăm, aşa că va fi mai uşor să luăm decizii în viitor", a declarat francezul.

Via Autosport

Comentarii (8)

  • @Boullier

    si ce se va schimba ... ? McLaren va castiga curse?

    e irrelevant cum se iau deciziile strategice din timpul curselor, atata timp cat lupti cu Force India ... si pierzi (considerand ca acesta din urma a produs un dublu abandon la Hungaroring si tot se afla intr-o pozitite superioara in clasament)

    anula acesta pt McLaren e mai grav decat cel de anul trecut ... Whitmarsh sau Boullier ... sau Dennis ... e tot una ... se afla in situatie mai rea decat Ferrari ... paote si acuma mai fura informatii de la Italieni ... dar de date aceasta cu ce folos??? nici una ...
    8 6
  • Sub conducerea lui Whitmarsh s-a realizat nonopostul 2014..
    7 1
  • va doresc sa va duceti la vale .. cu redpull cu tot.. de 15 ani ei nu mai conteaza in f1..sub ferrari intotdeauna..acolo le este locul..
    ce au facut de cand a plecat newey de la ei.. si au furat cu stepney..?? un mare 0 barat
    5 11
  • Test Driver 01
    Au gresit cursa trecuta, asta este. Eu personal ma asteptam ca Button sa fie mai in fata, parea sa fie o cursa pe gustul lui, dar greseala a venit de la boxe. Next race :P
    7 0
  • Singura varianta este Mirciulica ,sa creeze un imperiu ,,,,
    13 1
  • The empire is in the making...
    8 11
  • medicamente
    6 4
  • Mclaren F1
    Solutia este una drastica si inevitabila! Mclaren MIrcea 1984 sa nu se mai declare fan Mclaren! Pur si simplu ne poarta ghinion!!! Sa nu mai vorbim de comentariile sale!!
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru