McLaren ar putea fi interesata de Button

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.10.2009
McLaren a refuzat sa comenteze speculatiile despre interesul acordat lui Jenson Button in cazul in care britanicul nu isi va prelungi contractul cu Brawn GP.

Jenson Button, noul campion mondial al Formulei 1, a inceput sa atraga tot mai mult atentia echipelor cu aspiratii la titlu, in mijlocul speculatiilor ca prima runda de negocieri purtate cu Brawn GP pentru sezonul 2010 au esuat.

Dupa ce joi Toyota a sugerat ca este interesata de englez, McLaren a refuzat sa comenteze in mod direct zvonurile privind o potentiala linie de piloti Button - Lewis Hamilton la echipa cu sediul in Woking.

"Am vorbit cu un numar de piloti. Nu ar fi potrivit sa spun mai mult de atat. Vom angaja cei mai buni doi piloti disponibili pentru noi, asa cum am facut intotdeauna", a precizat Martin Whitmarsh, seful echipei McLaren.

Hamilton are contract cu McLaren pana la finalul sezonului 2012, in timp ce prezenta lui Heikki Kovalainen in cadrul echipei este incerta in urma evolutiilor mai putin satisfacatoare ale pilotului finlandez. Totusi, pana in prezent s-a speculat intens ca noul coechipier al lui Hamilton va fi Kimi Raikkonen, care a mai pilotat pentru McLaren timp de 5 sezoane intre 2002 si 2006.

Via | Daily Mail

Comentarii (4)

  • punctaj
    Ceva nu este in regula cu punctajele. Eu la aceasta stire trebuia sa primesc 6 puncte iar la stirile despre echipa mea apar 12. Iar la total in clasament mi-au fost scazute punctele.
    0 0
  • este vorba de bani !
    Dupa unele ziare britanice, in randul personalului de la Brown GP exista o unda de nemultumire ca urmare a faptului ca nu au primit bonusul pentru campionatul mondial. Aceasta situatie a determinat echipele adverse printre care si McLaren, Red Bull si Ferrari sa faca oferte.
    Din povestile lui Button, el si-a platit deplasarile si de asemenea a trebuit sa achite facturile de la curatatorie pentru echipamente......
    0 0
  • puncte
    da , ceva e in neregula cu punctajul
    0 0
  • @admini
    Heloooooooooou. Chiar nu ne aude nimeni? am pierdut 11 puncte!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru