McLaren ar putea impune pilotii la Force India

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
McLaren Mercedes analizeaza posibilitatea de a-si impune proprii piloti la Force India in viitorul apropiat, potrivit declaratiilor facute de Norbert Haug.

Force India a confirmat ca Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil vor forma perechea de piloti a echipei si in sezonul 2009, insa durata contractelor celor doi piloti nu a fost confirmata oficial.

In plus, Force India a incheiat un parteneriat tehnic cu Mercedes, prin care constructorul german furnizeaza motoare, tren de rulare si sistem KERS pentru echipa lui Vijay Mallya.

Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, a dezvaluit ca urmatorul pas pentru Mercedes va fi sa propuna piloti pentru Force India. "Nu acum, dar propunerea ar putea fi acceptata de comun acord ca o optiune pentru viitor. Pentru moment preferam sa facem doar cate un pas odata", a declarat Haug pentru o publicatie indiana.

De altfel, nu este pentru prima oara cand se speculeaza ca Mercedes intentioneaza sa isi impuna proprii piloti la echipa indiana, cele mai vehiculate nume la finalul anului trecut fiind cele ale lui Pedro de la Rosa, Paul di Resta sau Gary Paffett.

Comentarii (2)

  • ce ma inerveaza...
    omul le da un deget..iar ei iau toata mana...asa au fost tot timpul..
    0 0
  • te "i"nerveaza?!
    :o))) pe mine nu! Da stai linistit, ca n-o sa se intample acum, este doar posibila "o optiune pentru viitor". Altfel... MAI MULTE DEGETE le da McLaren celor de la F India...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru