McLaren ar putea testa motoarele Honda imediat după ultima cursă a sezonului

de Daniel Popescu
Marti, 13.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit că ar putea evalua în premieră motoarele Honda pentru 2015 imediat după finalul Marelui Premiu din Abu Dhabi din luna noiembrie.

Esential 6 este locul ocupat de McLaren in clasamentul constructorilor
0 este numarul punctelor obtinute de mcLaren in ultimele trei curse
McLaren va utiliza motoare Honda începând din sezonul 2015, iar cel puţin teoretic ar trebui să aştepte până la primele sesiuni de teste de iarnă pentru a evalua unitatea de propulsie realizată de japonezi.

Cu toate acestea, Eric Boullier, directorul de curse al echipei britanice, a dezvăluit că primul test cu motoare Honda ar putea avea loc imediat după finalul ultimei curse a sezonului, care va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie pe circuitul de la Abu Dhabi.

"Ne-am gândit la asta. În acest moment utilizam un motor Mercedes până la Abu Dhabi, aşa că nu vom folosi nimic altceva, dar ne-am gândit să încercăm un monopost cu motor Honda după aceea", a declarat el.

McLaren traversează un debut modest de sezon în care nu a câştigat niciun punct în ultimele trei curse, însă Boullier insistă că nu exista niciun motiv pentru care echipa să se concentreze deja pe sezonul 2015.

Ipoteza a fost lansată recent de presa internaţională, parţial ca urmare a faptului că echipa nu şi-a asigurat încă un sponsor principal, element care influenţează negativ bugetul.

"Cu siguranţă nu suntem într-un an dificil. Muncim din greu la Woking, iar sponsorul principal nu schimbă nimic, întrucât bugetul nostru este deja asigurat. Evident, unitatea de propulsie pentru anul viitor reprezintă un alt program, dar nu afectează deloc ceea ce facem", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (4)

  • astia pun la cale ceva ... probabil un imperiu
    6 0
  • asta nu se stie Mircea. Din iubirile astea nesfarsite poate iesi ceva foarte neprevazut, surprinzator, cum ar fi sa te vedem fan Ferrari peste cativa ani :)))
    2 4
  • Cei care tin cu McLaren nu o sa ne schimbam echipa niciodata nu suntem fani de rezultat
    3 3
  • nu sunt un fanatic mclada, pentru ca asa si este, merge ca racul, poate sa incerce si pe una si pe alta , le trebuie un pilot rapid, si ata e totul
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru