McLaren confirmă că Button rămâne la echipă în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 10.09.2011
Martin Whitmarsh a confirmat că Jenson Button va concura pentru McLaren şi în sezonul 2012, însă vrea să-i prelungească contractul pe trei sau cinci ani.

Contractul lui Jenson Button cu McLaren expiră la finalul acestui sezon, iar echipa britanică are opţiunea de a-i prelungi unilateral înţelegerea pentru anul viitor.

Martin Whitmarsh, şeful britanicilor, a confirmat că fostul campion mondial va rămâne la McLaren, însă contractul nu a fost încă semnat întrucât echipa vrea o nouă înţelegere pe trei sau chiar cinci ani.

"Button va fi aici anul viitor. Noi ştim asta, iar el ştie asta. Nu există nicio complicaţie. Dar vrem o înţelegere prin care să-l vedem pilotând pentru McLaren pentru restul carierei sale, iar asta înseamnă pentru următorii trei sau cinci ani. Cine ştie? Button este matur şi inteligent", a declarat el.

Button a făcut declaraţii contradictorii cu privire la lungimea contractului pe care doreşte să-l semneze cu McLaren întrucât nu este sigur cât de mult vrea să mai concureze în Formula 1, însă Whitmarsh nu exclude un rol pentru britanic în competiţiile de GT sau chiar Le Mans.

"Ar putea avea un rol de ambasador pentru McLaren.

Ne gândim la cursele de GT şi Le Mans şi nu există niciun motiv pentru care să nu-şi poată folosi experienţa în aceste proiecte", a concluzionat el.

Button a sosit la McLaren în sezonul 2010, la scurt timp după ce a devenit campion mondial cu Brawn GP.

Via | The Guardian

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru