McLaren consideră că are şanse reduse la un podium pe merit în 2013

de Daniel Popescu
Marti, 03.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a minimalizat încă o dată şansele de a obţine un podium în acest sezon, însă consideră că nu va repeta greşelile de proiectare pentru monopost şi în 2014.

Esential 5 este cea mai buna clasare a unui monopost McLaren in 2013 (Jenson Button, China)
5 este locul ocupat de McLaren in clasamentul constructorilor
McLaren traversează unul dintre cele mai modeste sezoane din ultimii ani din punct de vedere al rezultatelor obţinute pe circuit.

Echipa a dat semne de uşoară revenire în Ungaria şi Belgia, însă progresele realizate simultan de rivali îl fac pe directorul sportiv Sam Michael să minimalizeze speranţele la o clasare pe podium până la finalul actualei campanii.

“Dacă ne uităm la ultimele două curse de la Budapesta şi Spa-Francorchamps, cu siguranţă am îmbunătăţit performanţele. Spa a reprezentat o cursă bună pentru noi şi am terminat pe locul şase pe merit. Nu a existat nimic neobişnuit în privinţa cursei, aşa că am realizat asta pe baza ritmului. Şi Monza ar trebui să fie o cursă bună pentru noi, dar va fi dificil să obţinem un podium pe merit până la finalul anului, în special pentru că începem să ne concentrăm pe monopostul pentru 2014”, a precizat el.

Referindu-se la procesul de dezvoltare pentru monopostul de anul viitor, Michael este încrezător că inginerii vor evita repetarea greşelilor care au condus la rezultatele modeste din actuala campanie.

“Cred că cel mai important lucru este că înţelegem pe deplin unde am greşit şi cred că gestionam destul de bine asta, dar nu cu o abilitate atât de mare încât să schimbăm situaţia pe parcursul acestui sezon.

Atât timp cât înţelegem asta ar trebui să fim capabili să evităm aceste erori în viitor. Cu siguranţă pe acest lucru ne-am concentrat pe plan intern la McLaren”, a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (3)

  • sunt jalnici fara Lewis
    9 2
  • "McLaren consideră că are şanse reduse la un podium pe merit în 2014"
    2014?
    2014??
    2014???
    Suntem inca in 2013
    4 2
  • monopost frumos, echipa cu traditie, rezultate foarte slabe.
    Sperante pentru anul viitor ? Pana nu le este clar unde si ce s-a gresit podiumul este doar o dorinta. Pacat!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru