McLaren dezvăluie o parte dintre update-urile pregătite pentru Germania

de Daniel Popescu
Joi, 19.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Martin Whitmarsh a dezvăluit că update-ul major pregătit de McLaren pentru Hockenheim include o redesenare a plăcilor exterioare ale caroseriei.

McLaren a anunţat după Marele Premiu al Marii Britanii în care a obţinut doar cinci puncte că pregăteşte un update semnificativ pentru etapa de la Hockenheim de la sfârşitul acestei săptămâni.

Informaţia a fost confirmată din nou de şeful Martin Whitmarsh, care a anunţat şi câteva dintre surprizele pe care echipa britanică le pregăteşte rivalilor la sfârşitul acestei săptămâni.

"Plăcile laterale ale caroseriei din partea frontală şi până la spatele monopostului sunt foarte diferite, aşa că le veţi remarca, dar sunt şi alte elemente pe care ochii vigilenţi le vor observa. Sunt şi câteva părţi ascunse privirii, iar acestea sunt principalele modificări. Vor fi destul de evidenţiate", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
McLaren traversează o perioadă dificilă în Formula 1 după ce a obţinut doar nouă puncte în cursele de la Valencia şi Silverstone.
Whitmarsh consideră însă că aceasta este cea mai bună dovadă că îmbunatăţirile permanente ale monopostului sunt esenţiale pentru a avea succes în Formula 1.

"Formula 1 se schimbă foarte repede. Totul se poate schimba de la a fi foarte puternic în Canada, ceea ce a fost evident, la dezamăgirile din ultimele două curse. Silverstone a fost un weekend dificil pentru noi, care a fost atenuat de observarea sprijinului pentru Jenson Button, Lewis Hamilton şi echipă. Acum este o preocupare uriaşă în cadrul echipei pentru a ne asigura că strategia de confirmare este confirmată în această vară", a mai precizat el.

McLaren a coborât pe locul patru în clasamentul constructorilor după cursă de la Silverstone, fiind surclasată de rivalii de la Ferrari şi Lotus.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • ce credeti ca rivali stau pe loc
    3 2
  • adidor77
    Deja mi-e frica cand aud de update-uri la McLaren, pentru ca pana acum dupa ce au anuntat astfel de imbunatatiri, cursa era un dezastru. Sper ca de data asta sa ma insel eu :).
    2 0
  • @adidor77 eu sper sa nu te inseli :)) Glumesc, sper sa fie cat mai mult spectacol.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru